MIHAJLOVIĆ OBEĆAVA: Beograđani, biće bolje posle smene Đilasa!

Potpredsednica naprednjaka tvrdi da Beograd do sada nije dobro funkcionisao, odnosno da postoje loši rezultati i velika zaduženja grada

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da će Beograd funkcionisati bolje posle smene gradonačelnika Dragana Đilasa.

- Sešćemo da razgovaramo sa partnerima, i kada napravimo jasan plan, izaći u javnost i to reći građanima - kazala je ona gostujući u "Kažiprstu" B92.

Na pitanje kako će im biti bolje ukoliko se ne zna ni ko je kandidat za budućeg gradonačelnika, Mihajlović odgovara da Beograd do sada nije dobro funkcionisao, da postoje loši rezultati, velika zaduženja grada koja moraju da se vraćaju.

- Sada se razgovara o načinu funkcionisanja grada, komunalnih preduzeća, da se vidi kako da se svi nagomilani problemi reše kako bi grad funkcionisao bolje nego do sada - dodala je ona.

Na pitanje da li će SNS predložiti kandidata za gradonačelnika Beograda, ona kaže da naprednjaci imaju nekoliko kandidata, ali i dodaje da to ne treba da bude pitanje jednog čoveka, jer je bitan tim.

- Grad ne vodi jedan čovek, grad treba da vodi tim. Mi ne oklevamo sa objavljivanjem imena, jer želimo da napravimo kvalitetan tim i da se dogovrimo o svemu i da onda izađemo javno i to saopštimo - zaključila je Zorana Mihajlović.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)