Vučić i Đilas za neki dan o Beogradu na vodi

Do kraja nedelje održaće se sastanak prvog potpredsednika Vlade i gradonačelnika Beograda u vezi s ovim projektom

Do kraja nedelje održaće se sastanak prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa u vezi s projektom "Beograd na vodi".

Kako je rekao šef poslaničke grupe SNS u skupštini Beograda Aleksandar Jovičić, javnost može očekivati da do tog sastanka dodje do kraja sedmice i da se zaista krene u ozbiljnu modernizaciju glavnog grada.

- Ali želim da se odmah ogradim od toga da je to bilo kakav uvod u neku novu koaliciju ili nešto tome slično. Ovo je samo jedan razgovor kako da pomognemo da Beograd bude jedna prelepa metropola i da iskoristimo potencijale koje imamo, a imamo ih dosta - rekao je Jovičić i dodao da što se tiče odbornika SNS, Đilas može očekivati "vruću jesen".

On je ocenio da je od suštinske važnosti da se uđe u realizaciju projekta "Beograd na vodi", naglasivši da je to imperativ SNS bio i u preizbornoj kampanji kad je ta stranka govorila o značaju tog projekta.

- Mi ne delimo mišljenje da je on dobro vodio grad, već da je Beograd prezadužena metropola sa 900 miliona evra, da su projekti precenjeni, da su plaćani nekoliko puta više... - dodao je Jovičić.

On je ponovio da je projekat "Beograd na vodi" inicijativa SNS.

(Telegraf.rs / Tanjug)