BEOGRAĐANI PREPORUČUJU: I Beograd u ponudi sajta "Spotted by locals"

Aplikaciju, dostupnu i na androidu i ajfonu, napravio je bračni par iz Amsterdama, Sane i Bart van Pol, koji obožavaju da putuju. Kažu da je aplikacija namenjena svima koji su umorni od zvaničnih turističkih vodiča i koji žele da pronađu pravi provod

Beograd je, zajedno sa još 45 gradova sveta, u ponudi sajta "Spotted by locals", koji preporučuje najbolja mesta za provod, noćne izlaske, kupovinu i hranu, a koja biraju stanovnici samih gradova. Cela aplikacija košta četiri evra, a demo verzija je besplatna.

Aplikaciju, dostupnu i na androidu i Ajfonu, napravio je bračni par iz Amsterdama, Sane i Bart van Pol, koji obožavaju da putuju. Kažu da je aplikacija namenjena svima koji su umorni od zvaničnih turističkih vodiča i koji žele da pronađu pravi provod. A on je, ističu, tamo gde izlazi lokalno stanovništvo.

Inače, o ovom sajtu pisali su i neki svetski mediji, pa je tako "Tajms" napisao da je reč o "mestima koja se retko mogu naći u vodičima", a britanski "Telegraf" da je reč o "pravom insajderu u nekonvencionalnim gradovima".

(M. S. / Izvor: 24 sata)