NOĆ U BEOGRADU: Četiri saobraćajke bez teških posledica

Udesi su se dogodili na uglu ulica Kneza Miloša i Birčaninove, u Dobanovcima, kao i na uglu ulica Jurija Gagarina i Ivana Ribara, dok je na uglu ulica Cara Uroša i Zmaja od Noćaja prijavljen udes, ali nikoga nije bilo na licu mesta

Tokom protekle noći u Beogradu dogodila su se četiri saobraćajna udesa bez težih posledica, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

U udesu iza ponoći, na uglu ulica Kneza Miloša i Birčaninove, dva muškarca, vozača, od kojih je jedan star 53 godine i drugi 19 godina, samo su ugruvani i bez vidnih povreda prevezeni u Urgentni centar.

- Muškarac star oko 27 godina, pešak, alkoholisan, oko 22 časa u Dobanovcima zadobio je oguljotinu oba kolena i prevezen je u Urgentni centar - rekla je Macura.

U udesu oko 20.45 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Ivana Ribara ženska osoba stara oko 30 godina, koja se u vozilu nalazila na mestu suvozača, zadobila je povredu glave i prevezena je u Urgentni centar.

Hitnoj pomoći je javljeno da se oko 19.20 sati dogodio udes na uglu ulica Cara Uroša i Zmaja od Noćaja, ali niko nije zatečen na licu mesta.

(M. S. / Tanjug)