NEMAR: Poplava i sneg na parkingu ispred "Rode" na Novom Beogradu (FOTO)

Potrošači ovog tržnog centra jedva automobilima ulaze na parking, a veliki problem nastaje onda kad do svog četvorotočkaša pokušaju da dovezu kolica puna namirnica. Posebna opasnost vreba od velike poledice, zbog sve nižih temperatura

NEBEZBEDNO! Uprkos brojnim upozorenjima gradskih vlasti da su sva fizička i pravna lica, kao i preduzetnici u obavezi da čiste sneg ispred svojih objekata, ispred tržnog centra "Roda" na Novom Beogradu automobili i potrošači sa kolicima moraju da "plivaju" kroz vodu i otopljeni sneg.

Portalu Telegraf javio se čitalac S. P., koji je najpre jedva automobilom ušao na parking tržnog centra u Ulici Đorđa Stanojevića, a zatim do svog automobila teško dovezao kolica puna namirnica.

- Ovo je strašno! Jako je teško voziti po ovim bregovima od snega, a pogotovo je teško gurati kolica puna stvari. Pritom, svuda je voda, pa moram da vodim računa i gde gazim. Ovde ima majki sa decom, sa kolicima, zamislite tek kako je njima - ispričao nam je čitalac, stojeći na skoro punom parkingu ispred ovog tržnog centra, u kome su, inače, pored "Rodić megamarketa", smeštene i jedna prodavnica iz lanca "Merkator", kao i "Uradi sam".