TEROR U ŠKOLI: Sedmak drugarima razbija glave, lomi im zube i preti smrću!

Roditelji svoju decu od petka ne puštaju u Osnovnu školu "Knjeginja Milica" tražeći od direktora da problematičnog dečaka izdvoji iz odeljenja ili nađe neko drugo rešenje

Sve ću vas silovati! Masovno ću vas ubiti i razapeti na krst! Sahraniću vas! - ovako sedmak iz Osnovne škole "Kneginja Milica" iz Beograda svakodnevno preti drugim đacima i svojim nastavnicima, tvrde roditelji čija deca idu u školu sa ovim dečakom.

Oni svoju decu od petka ne puštaju u školu tražeći od direktora da problematičnog dečaka izdvoji iz odeljenja ili nađe neko drugo rešenje.

- Pre nekoliko dana jedna devojčica je u svom ormariću našla iskorišćeni kondom! Taj mali joj ga je ubacio! U školu donosi i porno-časopise. Devojčicama dobacuje: "Vidi kakva si, vise ti sise" - pričaju zabrinuti roditelji.

Poslali su dopis direktoru, ali kažu da je on zastrašen ocem nasilnika.

- Njegov otac dolazi u školu i preti svima koji bi možda pokušali da kazne njegovog sina. Jednom dečaku je razbio glavu, drugarici polomio zub, a sve to je prošlo nekažnjeno. Strah nas je da pustimo decu u školu - pričaju uglas očajni roditelji, čija su imena poznata redakciji, a koji su iz bezbednosnih razloga želeli da ostanu anonimni.

Dečakov otac A. S. kaže da njegov sin trpi veliki pritisak.

- To su lažne tvrdnje, dva-tri roditelja koji pokušavaju da ga izbace iz školskog sistema. Ništa od toga nije istina - naveo je ogorčeni otac.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)