"Toliko je nenormalno": Australijanka došla u Beograd, pa komentarisala Srbe

E. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printscreen TikTok

Influenserka i blogerka iz Australije koja se tokom putovanja slučajno obrela u Beogradu, zaljubila se u prestonicu Srbije!

Ona inače dosta putuje, pa je tokom obilaska Evrope odlučila da zastane i u našoj zemlji. Kako kaže čula je da je noćni život Beograda neverovatan, a onda je to i potvrdila.

U jednom od snimaka ona ga je uporedila sa Berlinom, ali je pronašla i mnoge stvari koje su je asocirale na rodni Melburn.

- Sam grad je lep, kao i većina evropskih gradova. Uveče morate otići u kul deo grada koji se zove Skadarlija. Svi restorani imaju bašte na otvorenom, ima mnogo bendova i sve je tako živo. Šetajući se samo po kaldrmi, osećate se fantastično. Ima mnogo sjajnih kafića, što me podseća na duh kafića u Melburnu, a to je za mene velika pohvala s obzirom na to da sam iz Melburna - poručila je.

Ona je kazala i da smatra da su ljudi sjajni, devojke prelepe, a muškarci stvarno ljubazni i pristupačni.

Naizgled posebno su joj se dopali splavovi, o kojima je posebno pričala i svima koji je prate poručila da ih ima mnogo, da je muzika fantastična i da svako može da pronađe nešto po svom ukusu, te oduševljeno kazala da je to "toliko nenormalno".

Čini se da je Beograd barem u njenom slučaju potvrdio zašto ga mnogi posećuju upravo zbog noćnog života.

(Telegraf.rs)