Horor oko parkinga: Muškarac nasred ulice urlao, psovao, pa počeo da nasrće i da udara ljude pred komunalcima

E. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić

Prava drama odigrala se danas usred Beograda, a naizgled sve je pokrenuo neki problem oko parkinga. Sam početak se ne vidi na video zapisu, međutim udarci i to pred pripadnicima komunalne policije su zabeleženi.

U snimku koji je objavljen na popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu, vidi se vidno nervozan muškarac kako nepovezano korača oko parkiranih vozila i ka ulazu u zgradu, dvoje pripadnika komunalne policije, ali i muškarac koji je, čini se, parkirao na parking mestu.

Ako je suditi prema iscepanoj majici koju on ima na sebi, verovatno se konflikt dogodio i pre nego što je neko od komšija stigao da snimi.

Ono što jeste zabeleženo jesu povici nervoznog muškarca koji se svađa, čini se, sa svima, pa i sa ljudima u vozilu koje je prišlo uprkos automobilu parkiranom nasred ulice, a čak i nekoliko puta zamahuje unutar vozila - prema suvozaču.

- Pomeraj ga! Rekao sam ti - vikao je na početku snimka muškarcu koji je regularno parkirao automobil na parking mestu, dok su prema vozaču kombija poletele i psovke uz pesnice.

U jednom trenu je krenuo za komunalnim policajcem koji je počeo da se odaljava, pa se predomislio, vratio, a onda su usledili udarci prema muškarcu iscepane majice.

Napad je zaustavio gorepomenuti policajac tako što je odvukao nasilnika.

Potom dramatična scena dobija još veći besmisao jer se čini da komunalci savetuju muškarcu koji je napadnut da se udalji vozilom. Dakle, nešto što je nasilnik zapovednički tražio od početka snimka.

Sam opis videa nudi nešto širu sliku: "Beograd Zvezdara danas. Užas... A pritom je tu policija... Doduše komunalna. Ulica je Miloša Zečevića. Pa ovaj mladić se parkirao ispred njegove zgrade. A nastradao je i vozač mini kombija koji se regularno parkirao na parking mesto... Na tom mestu se i ja parkiram svaki dan sa decom".

Nije poznato da li je incident prijavljen.

(Telegraf.rs)