Plan isključenja vode za sutra: Neka zalihe pripreme Voždovčani i Zemunci

M. B.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Pixabay

Planirani radovi na vodovodnoj mreži prouzrokovaće u petak, 18. oktobra, prestanak vodosnabdevanja pojedinih delova opština Voždovac i Zemun, saopšteno je iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog planiranih radova na opštini Voždovac u petak, od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u Strumičkoj ulici, od Ibarske do Tetovske ulice.

Planirani radovi u Zemunu dovešće do prekida vodosnabdevanja u petak, od 9 do 18 časova, u sledećim ulicama: Davidovićevoj, Preradovićevoj, Kosovskoj, Beogradskoj, Marka Nikolića, Princeze Olivere, Mornarskoj i dr Petra Markovića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna. Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800/11-00-11, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

(Telegraf.rs)