Glumci i basketaši odigrali 3 na 3 basket turnir u BEO Shopping Centru: Šta mislite - ko je pobedio?

E. S.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Damir Vujović

Sinoć je BEO Shopping Centar bio domaćin spektakularnog Skechers 3 na 3 basket turnira, gde su se takmičile ekipe sastavljene od naših poznatih glumaca Viktora Savića, Aleksandra Radojičića i Marka Todorovića, kao i članova naše mlade basket reprezentacije – Goleta Novaka, Nikole Lazića, Nikole Kovačevića i Igora Jokića. Pored napetog turnira i navijanja za svoj tim, publika je imala priliku da učestvuje u sjajnim aktivacijama, a mogli smo i iz prve ruke da vidimo kako nove Skechers košarkaške patike briljiraju na terenu.

Skechers je odlučan da postane ozbiljan igrač na košarkaškom tržištu, a najnovija saradnja sa NBA zvezdama poput Joela Embiida, Terrencea Manna i Juliusa Randlea to potvrđuje. Posebnu pažnju posvetili su i ženskim modelima, potvrđujući to saradnjom sa košarkaškom ikonom Rickeom Jackson. Ovim potezom, Skechers ne samo da širi svoj uticaj u svetu sporta, već redefiniše pristup dizajnu sportske obuće, nudeći balans performansi, udobnosti i stila. Saradnje sa Joelom Embiidom, dominantnim centrom Philadelphia 76ers-a, kao i sa istaknutim igračima poput Manna, Randlea i Rickeae Jackson, jasno ilustruju vrednosti koje Skechers želi da predstavi kroz ovu liniju patika. Kombinacija snage, agilnosti i tehničke preciznosti ovih sportista zahteva obuću koja pruža izdržljivost, maksimalnu podršku i udobnost — kvalitete koje Skechers uspešno integriše u svoju najnoviju kolekciju.

Napredne Skechers tehnologije koje su već pokazale izuzetne rezultate u drugim sportskim disciplinama, prilagođene su sada i za košarkaški teren i omogućavaju vrhunsku podršku stopalu i amortizaciju. Još jedan ključni aspekt ove linije je dizajn. Skechers je zadržao prepoznatljiv stil koji kombinuje moderni izgled i funkcionalnost. Svi modeli iz ove linije dolaze u upečatljivim kombinacijama boja, koje se odlično uklapaju uz svačiji stil, bilo da su profesionalci ili amateri koji samo žele da se zabave na terenu.

Bez brige – ne morate biti profi košarkaš da biste ove patike uklopili u svoj svakodnevni stil. Skechers je poznat po udobnosti, ali i po inovativnom dizajnu koji nas iznenađuje svakom novom kolekcijom. Sinoć smo imali priliku da u BEO Shopping Centru uživo vidimo koliko su ove patike dobre na terenu, ali i koliko su cool kao dodatak svakom svakodnevnom stajlingu. Ako volite košarku i tražite savršene patike koje kombinuju ljubav prema igri, udobnost i atraktivan izgled, obavezno potražite nove Skechers košarkaške modele.

(Telegraf.rs)