ZEMUNAC Street Food Festival: Vrhunski specijaliteti i iznenađenja

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Promo

Ovog vikenda, od 27. do 29. septembra, Zemun je gastronomski epicentar zahvaljujući Street Food Festivalu ZEMUNAC! Na Zemunskom keju, više od 15 izlagača sa beogradske street food scene predstaviće svoja najbolja jela, a ulaz na festival je besplatan. Svakog dana od 13 do 23h, posetioci će uživati u bogatoj ponudi - od burgera i sušija, do autentičnih italijanskih specijaliteta i jamajkanskih delikatesa.

Očekuju vas i iznenađenja!

Poznati brend kućnih aparata, Gorenje, na ovogodišnjem festivalu priprema posebna iznenađenja - na svom štandu će demonstrirati kako uz njihove inovativne uređaje možete pripremiti vrhunska jela brzo i uz minimalan trud.

Posetioci će imati priliku da degustiraju autentične italijanske pice pripremljene u Gorenje PizzaPlus rernama, koje peku picu za samo 3 minuta i 30 sekundi na 350°C. Za sve ljubitelje zdrave hrane, tu su i specijalne posne paste, koje pripremaju profesionalni kuvara.

Dodatno, posetioci Gorenje štanda imaće priliku da osvoje vredne nagrade - Gorenje aparate. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite za učešće u kvizu i date što više tačnih odgovora - najbolji će biti pobednici i kući će otiči sa poklonima!

Uz vrhunske specijalitete, posetioce očekuje i odličan muzički program. Devet DJ-eva, poznatih sa gradske muzičke scene, nastupima će doprineti nezaboravnoj atmosferi festivala. Uživanje uz omiljenu hranu, burgere, corn dog, čuvene beogradske knedle, domaće kobasice i picu napolitanu, ali i sjajna muzika, učiniće ovaj festival posebnim.

Pored bogate gastronomske i muzičke ponude, festival će obezbediti i zone za opuštanje gde će posetioci moći da provedu kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom. Vidimo se u Zemunu!

(Telegraf.rs/PR)