Ovaj deo grada ispreplitan je uskim sokacima, a pogled puca na simbol Beograda: Sada ceo kraj izgleda lepše

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Opština Zvezdara

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Mihailo Dosković je, sa članom opštinskog Veća Milanom Radičevićem, obišao Gorenjsku i okolne ulice na Konjarniku u kojima je nakon više od 50 godina rekonstruisana vodovodna mreža i izvršeno asfaltiranje ulica.

Mihailo Dosković je rekao da je zahvaljujući dobroj saradnji stanovnika Gorenjske i Opštine Zvezdara došlo do obavljanja ovih radova kojima su otklonjeni višegodišnji problemi stanovnika ovog dela Zvezdare.

"Zahvaljujući dobroj saradnji Gradske opštine Zvezdara sa građanima i sa JP 'Putevi Beograda', JKP 'Beograd put' i JKP 'Beogradski vodovod i kanalizacija' stanovnici Gorenjske i okolnih ulica dobili su novi asfalt i rekonstruisanu vodovodnu mrežu.

Pored ovoga, u Gorenjskoj će, na uglu sa Blagajskom ulicom, zahvaljujući dobroj saradnji Opštine i Ministarstva zaštite životne sredine, biti izgrađeno i novo dečje igralište sa prostorom za miran odmor čime će biti otklonjeni višegodišnji problemi stanovnika ove i okolnih ulica", rekao je Dosković i istakao da je na ovaj način poboljšan kvalitet života građana što je za Opštinu Zvezdara posebno važno.

Prisutni građani zahvalili su predsedniku GO Zvezdara i Opštini na angažovanju da Gorenjska i okolne ulice dobiju rekonstruisanu vodovodnu mrežu, novi asfalt i dečje igralište sa prostorom za miran odmor i istakli da su sada, prvi put posle više od 50 godina, rešeni komunalni problemi stanovnika.

(Telegraf.rs / Opština Zvezdara)

Teme