Sramota beogradskih vozača: Jurili su jer semafor ne radi, niko nije primetio skamenjenu trudnicu nasred puta

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Preko 10 automobila je projurilo ispred mene ne pokušavajući uopšte da me propusti"

Foto: Chat GPT / M. B.

Isključen semafor na Dedinju vozačima je poslužio kao izgovor da užurbano projure dalje, ali mnogi su zaboravili da je tu i pešački prelaz i to u blizini jedne od najvećih bolnica u gradu!

Jedna trudnica doživela te tako neprijatnu scenu, koja vozačima ne ide na čast!

"Danas sam kao trudnica bila na pregledu u KBC 'Dragiša Mišović', ispred je bio kolaps zbog toga što semafori nisu radili. Prelazila sam ulicu na pešačkom prelazu i to uz napomenu tek kada su mi se kola iz jednog smera zaustavila. Došla sam do polovine ulice i čekala da mi se zaustave i propuste me i sa druge strane iz drugog smera.

Preko 10 automobila je projurilo ispred mene ne pokušavajući uopšte da me propusti. Stajala sam kao ukopana na sred ulice - niti da se vratim nazad niti da krenem napred. Sa stomakom do zuba. Posle 10-og automobila počela sam da mašem vozačima sa fasciklom u rukama ne bi li neko zaustavio auto i propustio me na pešačkom prelazu. Zaustavili su se posle još 10 automobila.

Želim samo da apelujem na vozače da povedu računa o tom potezu oko bolnice ako semafori jos uvek ne rade i da ako vide pešaka na sred pešačkog da ne dodaju gas već malo da budemo uviđajni", napisala je na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)