"Desilo se u vreme ručka, pale gipsane ploče": Oglasio se direktor tržnog centra na Galenici gde je pao plafon

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaz u Tržni centar "BN Bos" na Galenici ograđen je policijskom trakom, a ispred su patrole koje obezbeđuju objekat, nakon što se urušio plafon

Foto:moj_beo_grad_

Direktor kompanije "BN Bos" Petar Đurić rekao je da se konstrukcija u tržnom centru na Galenici obrušila oko pola tri, za vreme ručka, kada nije bilo mnogo ljudi u objektu.

- Ističem da nije bilo povređenih, da niko nije zatražio lekarsku pomoć, iako je Hitna upućena ovde. Sve se desilo u holu, a ne u radnji, i nije bilo nikakvih radova, prosto se obrušio deo od kartonskih, gipsanih ploča - rekao je direktor kompanije, piše Blic.

Ulaz u Tržni centar "BN Bos" na Galenici ograđen je policijskom trakom, a ispred su patrole koje obezbeđuju objekat, nakon što se urušio plafon.

Podsetimo, na spratu težnog centra danas se urušio krov, a kako su saznali reporteri Telegrafa na licu mesta, navofno su pale ploče koje drže rasvetu.

Jedna radnica je za Telegraf rekla da je bila za kasom kada se sve dogodilo.

- Bila sam za kasom kada sam čula da nešto puca. Izašla sam na hodnik i videla kako se urušava plafon. Na sve strane je bio haos, histerija. Zaustavila sam pokretne stepenice. Na njima je bio jedan deka, uplašio se, ali nije povređen - rekla je ona i dodala da je sve popadalo i po požarnim stepenicama.

(Telegraf.rs)