Veći radovi na toplovodu u Kumodraškoj ulici

Vreme čitanja: oko 8 min.

Radovi će se odvijati po fazama

Foto: Mateja Beljan

Tokom radova na rekonstrukciji distributivne toplovodne mreže sa priključcima u zaštitnom pojasu, u delu ulica Kumodraške, Kraljevačke, Kalničke i Danila Bojovića, koje izvodi JKP "Beogradske elektrane", biće obustavljen saobraćaj u Ulici Danila Bojovića kod raskrsnice sa Kalničkom do 30. maja.

Od kraja maja do 6. juna saobraćaj će biti obustavljen u Ulici Kalničkoj, kod raskrsnice sa Danila Bojovića, u Ulici Danila Bojovića kod raskrsnice sa Kalničkom, i biće izmenjen režim saobraćaja u raskrsnici ulica Kalnička – Danila Bojovića.

Takođe, biće izmenjen režim saobraćaja u Ulici Kalničkoj, od Kumodraške do Danila Bojovića, u periodu od 7. juna do 1. jula.

Ostali aktuelni radovi

Višnjička, dve lokacije

Tokom radova na izgradnji sportsko-rekreativnog centra SD Radnički, koje izvodi JP "Srbija gas", biće izmenjen režim saobraćaja u Višnjičkoj ulici, od Mirijevskog bulevara do raskrsnice sa Slanačkim putem. Izmena traje do 6. jula.

Tokom radova na redovnom održavanju Višnjičke, od raskrsnice sa Vojvode Micka Krstića do raskrsnice sa Mirijevskim bulevarom, izmenjen je režim saobraćaja u Višnjičkoj, od raskrsnice sa Vojvode Micka Krstića do raskrsnice sa pristupnom saobraćajnicom za parking garažu Tržnog centra "BIG FASHION" (leva saobraćajna traka u oba smera), do 26. maja.

Glavna (Zemun) - Faza 1

Tokom radova na rekonstrukciji ulice Glavne u Zemunu biće obustavljen saobraćaj, zauzet i raskopan kolovoz i trotoar u Ulici Аvijatičarski trg od Glavne do raskrsnice sa ulicama Karađorđeva – Stevana Markovića i u Glavnoj od Ulice Аvijatičarski trg do Davidovićeve, faza 1, do 24. juna.

Vase Pelagića, Andre Nikolića i Zaviše Crnog

Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže sa priključcima koje izvodi JKP "Beogradske elektrane" u delu ulica Vase Pelagića, Аndre Nikolića i Zaviše Crnog, biće izmenjen režim saobraćaja, po fazama i to:

Faza 1: Obustavlja se saobraćaj, zauzima i raskopava kolovoz u Ulici Vase Pelagića, od raskrsnice sa Koste Glavinića do raskrsnice sa Senjačkom, u periodu od 27. aprila do 16. maja.

Faza 2: Obustavlja se saobraćaj, zauzima i raskopava kolovoz i parking mesta u Ulici Vase Pelagića, od raskrsnice sa Senjačkom do raskrsnice sa Vrnjačkom i Ljube Jovanovića, u vremenskom periodu od 17. maja do 3. juna.

Faza 3: Obustavlja se saobraćaj, zauzima i raskopava kolovoz i parking mesta u Ulici Vase Pelagića, od raskrsnice sa Vrnjačkom i Ljube Jovanovića do raskrsnice sa Belgijskom, u vremenskom periodu od 4. do 15. juna.

Faza 4: Obustavlja se saobraćaj, zauzima i raskopava kolovoz i parking mesta u Ulici Vase Pelagića, od raskrsnice sa Belgijskom do raskrsnice sa Perside Milenković, u periodu od 16. juna do 3. jula.

Faza 5: Obustavlja se saobraćaj, zauzima i raskopava kolovoz u Ulici Vase Pelagića, od raskrsnice sa Perside Milenković do raskrsnice sa Temišvarskom i zauzima i raskopava trotoar u Ulici Vase Pelagića, u zoni raskrsnice sa Vladete Kovačevića, u vremenskom periodu od 4. do 15. jula.

Faza 6: Obustavlja se saobraćaj, zauzima i raskopava kolovoz i parking mesta u Ulici Vase Pelagića, od raskrsnice sa Temišvarskom do raskrsnice sa Аndre Nikolića i Petra Čajkovskog, u vremenskom periodu od 16. jula do 4. avgusta.

Faza 7: Menja se režim saobraćaja, zauzima i raskopava kolovoz u Ulici Аndre Nikolića, od raskrsnice sa Vase Pelagića do raskrsnice sa Zaviše Crnog, u periodu od 5. do 9. avgusta.

Faza 8: Menja se režim saobraćaja, zauzima i raskopava kolovoz u Ulici Аndre Nikolića, u zoni raskrsnice sa Ulicom Zaviše Crnog, u periodu od 10. do 12. avgusta.

Faza 9: Menja se režim saobraćaja, zauzima i raskopava kolovoz u Ulici Аndre Nikolića, u zoni raskrsnice sa Zaviše Crnog i zauzima i raskopava trotoar u Zaviše Crnog, u zoni raskrsnice sa Аndre Nikolića, u vremenskom periodu od 13. do 15. avgusta.

Faza 10: Menja se režim saobraćaja, zauzima i raskopava kolovoz i trotoar u Ulici Zaviše Crnog, u zoni raskrsnice sa Аndre Nikolića, u vremenskom periodu od 16. do 22. avgusta.

Belvil

Tokom izvođenja radova JKP "Beogradske elektrane" na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima – "M1" u zaštitnom pojasu sa pratećom instalacijom, od TO Novi Beograd do komore KO - 28, u krugu toplane "Novi Beograd", u bloku 68 sa prelaskom ulice Jurija Gagarina i duž ulica Đorđa Stanojevića, Omladinskih brigada i Milutina Milankovićaa, biće izmenjen režim saobraćaja, po fazama:

Faza 1: Izmenjen režim saobraćaja, zauzet i raskopan deo kolovoza i parking mesta u Ulici Đorđa Stanojevića, u zoni tramvajsko-autobuskog depoa GSP-a, u periodu od 26. do 28. aprila.

Faza 2: Izmenjen režim saobraćaja, zauzet i raskopan deo kolovoza u Ulici Đorđa Stanojevića, prekoputa tramvajsko-autobuskog depoa GSP-a, u periodu od 29. aprila do 14. maja.

Faza 3: Izmenjen režim saobraćaja, zauzet i raskopan deo kolovoza i parking mesta u Ulici Đorđa Stanojevića, prekoputa tramvajsko-autobuskog depoa GSP-a, u periodu od 15. do 24. maja.

Faza 4: Izmenjen režim saobraćaja, zauzet i raskopan deo kolovoza u Ulici Đorđa Stanojevića, u zoni raskrsnice sa Jurija Gagarina, u periodu od 25. maja do 8. juna.

Faza 5: Izmenjen režim saobraćaja, zauzet i raskopan deo kolovoza i trotoara u Ulici Jurija Gagarina, u zoni raskrsnice sa Đorđa Stanojevića, u periodu od 9. do 28. juna.

Faza 6: Izmenjen režim saobraćaja, zauzet i raskopan deo kolovoza, trotoar i parking mesta u Ulici Jurija Gagarina, u periodu od 29. juna do 18. jula.

Faza 7: Izmenjen režim saobraćaja, zauzet i raskopan deo kolovoza, trotoar i parking mesta u Ulici Jurija Gagarina (tercijarna saobraćajnica), u periodu od 19. jula do 7. avgusta.

Faza 8: Izmenjen režim saobraćaja, zauzet i raskopan deo kolovoza, trotoar i parking mesta u Ulici Jurija Gagarina (tercijarna saobraćajnica), u periodu od 8. avgusta do 1. septembra.

Stevana Filipovića

U Ulici Stevana Filipovića doći će do obustave saobraćaja po fazama tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP "Beograd put".

Faza 2, od Ulice Lole Ribara do Milovana Nićiforovića u periodu od 16. do 24. maja.

Faza 3, od Ulice Milovana Nićiforovića do pružnog prelaza u periodu od 12. do 15. maja.

Stara i Gardoška

Tokom izvođenja radova JP "Putevi Beograda" na popravci postojećih i izradi novih javnih saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kocke ulice Stara i Gardoška biće zatvorene za saobraćaj u periodu od 9. maja do 20. juna.

Stara će se raditi od ulice Visoke do Gardoške, a Gardoška od slepog dela do Sinđelićeve.

Vidovdanska (Surčin)

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP "Beograd put", za saobraćaj je zatvorena Vidovdanska ulica, na teritoriji gradske opštine Surčin, do 15. maja.

Dobračina

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP "Beograd put", za saobraćaj će biti zatvorena Dobračina ulica, od Gospodar Jevremove do Cara Dušana, do 15. maja.

Koste Stojanovića

Tokom radova na izgradnji objekta, a zbog snabdevanja gradilišta građevinskim materijalima, biće zauzet deo kolovoza u Ulici Koste Stojanovića ispred br. 6, u vremenskom periodu do 14. 6. 2023. godine, i to sredom i subotom.

Udarne desetine

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP "Beograd put" za saobraćaj je zatvorena u Ulica Udarne desetine, na teritoriji gradske opštine Surčin, do 15. maja.

Prespanska

Zbog izvođenja radova firme "Z INVESTING TIM d.o.o." na izgradnji dvostrano uzidanog ugaonog stambeno-poslovnog objekta došlo je do obustave saobraćaja, zauzeća kolovoza i jednog parking mesta, u Ulici Prespanskoj ispred raskrsnice sa Ulicom Vojislava Ilića, na teritoriji opštine Zvezdara, do 29. jula, svakog utorka, četvrtka i subote.

Nikolaja Saltikova (Altina)

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju koje izvodi JP "Putevi Beograda" za saobraćaj će biti zatvorena ulica Nikolaja Saltikova u naselju Аltina na delu od kućnog broja 20 do ulice Vladimira Jovanovića u vremenskom periodu od 9. maja do 30. juna.

Palih boraca (Vinča)

Tokom radova na asfaltiranju i uređenju ulica i opštinskih puteva, menja se režim saobraćaja u Ulici palih boraca, u delu od Paje Jovanovića do Vinčanske, po fazama do 2. avgusta.

Dunavska (Boleč)

Kao i u Vinči, tokom radova na asfaltiranju i uređenju ulica i opštinskih puteva menja se režim saobraćaja i u Boleču, ali u Dunavskoj ulici, u delu od Ulice maršala Tita do 7. jula. Radovi se, takođe, izvode fazno do 2. avgusta.

Lole Ribara (Železnik)

Zbog radova na kanalizaciji Ulica Lole Ribara zatvara se do 9. maja.

Sestara Krstonošić (Jakovo)

Zbog radova na održavanju zatvara se Ulica sestara Krstonošić u Jakovu, do 4. juna.

Partizanska (Dobanovci)

Ova ulica zatvara se zbog radova na održavanju, na delu od raskrsnice Zemunskom do Аrhimedove ulice (okretnica autobusa). Radovi traju do 15. maja.

Volgina

Tokom radova na popravci postojeće i izradi nove kamene kocke biće zatvorena za saobraćaj Volgina učoca od ulaska u Opservatoriju do Veljka Dugoševića, do 8. jula.

Generala Horvatovića

Tokom izvođenja radova na izgradnji dvostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta, sredom i perkom zauzet je deo kolovoza u Ulici Generala Horvatovića ispred broja 63, u vremenskom periodu od 3. maja do 16. avgusta.

Vukice Mitrović

Zbog radova na stambenoj zgradi zatvara se saobraćaj i zauzima kolovoz kod broja 53, sve do 23. avgusta, ali samo sredom.

Slavonska (Zemun)

Zbog radova na kanalizaciji zatvara se deo Slavonske ulice od Cara Dušana do Dobanovačke do 30. maja.

Grge Andrijanovića (Krnjača)

Tokom radova na izgradnji kanalizacije za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Grge Andrijanovića 1. deo (slepi deo), do 18. maja.

Koste Jovanovića (Voždovac)

Zbog radova u Ulici Koste Jovanovićamenja se režim saobraćaja od raskrsnice sa Jošaničkom do raskrsnice sa Lepeničkom, fazno u periodu od 8. aprila do 6. juna.

Isidora Stojanovića (Plavi horizonti)

Tokom radova na asfaltiranju i uređenju ulica Isidore Stojanović biće zatvorena za saobraćaj u periodu do 25. maja.

Blagoja Parovića

Ulica Blagoja Parovića zatvara se u fazama sve do 27. juna.

U ovoj ulici radi se vodovod.

Brankov most

Tokom radova na zameni čeličnih konzolnih elemenata – nosača stubova javne rasvete na mostu preko reke Save, u produžetku Brankove ulice, koje izvodi JP "Putevi Beograda", biće zatvorene za saobraćaj leve saobraćajne trake u oba smera, u periodu do 22. aprila, ali i od 25. aprila do 25. maja.

Jovice Vasiljevića

Zbog radova na kanalizaciji zatvara se ulica Jovice Vasiljevića od broja 1 do 96, izmena traje do 18. maja.

Vojvode Stepe (Kumodraž)

Zbog izgradnje kanalizacije menja se režim saobraćaja u Vojvode Stepe, između Gunjaka i Kalemarske do 20. maja.

Vojvode Dovezenskog i Aradska

Zbog izgradnje kanalizacije zatvaraju se ulice Vojvode Dovezenskog i Aradska od Bulevara kralja Aleksandra do Hektorovićeve, a izmena traje do 11. juna.

Zatvorena mreža ulica u Kumodražu

Tokom radova na izgradnji kanalizacije za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice u Kumodražu: Stare Porte, Kovačka, Vojkanovo sokače, Jasmina, Vinarska, Đurđevdanska i Miholjska do 20. jula.

Milovana Lazarevića (Lazarevac)

Ulica Milovana Lazarevića zatvorena je do 31. maja zbog rekonstrukcije.

Šangajska (Batajnica)

Tokom radova na vodovodu u Batajnici, u naselju Šangaj za saobraćaj su zatvoreni delovi ulica Branka Živkovića, Nikole Demonje, Šangajska 1 deo, Mladih gorana i Belegiška, do 16. septembra.

(Telegraf.rs)