Kuća duhova na Dušanovcu: Vlasnik je napustio i ostavio nameštaj, a to nije samo jezivo, već i opasno

Stanovnici ove ulice su nam otkrili kako svako malo, neko postavlja trake i upozorenje da se kuća polako urušava, ali te trake nestanu nakon par dan

Na Dušanovcu, u Kruševačkoj ulici, nalazi se stara, oronula kuća, koja meštanima ove ulice, ali i svim prolaznicima zadaje veliku muku.

Stara i dotrajala građevina, tik pored ulice, godinama se postepeno urušava, zidovi su popucali, fasada se okrunila u potpunosti, a crep svakodnevno spada i preti da povredi prolaznike.

Unutar kuće, koja nema ni prozore, nalazi se velika količina otpada, kao i stari nameštaj koji je neupotrebljiv.

Sablasna kuća, svakodnevno plaši građane, a ekipa portala Telegraf.rs bila je na licu mesta.

Tik pored kuće, žive komšije koje su nam otvorile vrata i uputile u situaciju.

- Znate kako, vlasnik te kuće je čovek koji živi u Nemačkoj, on je nakon ostavinske rasprave isplatio sve naslednike i njemu je to ostalo. Od tog momenta, niko se tu nije pojavljivao i njega to ne zanima. On ima kuću u Negotinu i tu kuću posećuje, a ovo stoji prazno, verovatno čeka da neko uzme taj plac i sagradi nešto, pa da on dobije stan - kaže nam prvi komšija.

Stanovnici ove ulice su nam otkrili kako svako malo, neko postavlja trake i upozorenje da se kuća polako urušava, ali te trake nestanu nakon par dana.

- Ja ovde živim od rođenja, i ova kuća je haos. Ne prolazim pored, jer se plašim da mi neka cigla ne padne na glavu. Uvek prelazim na drugu stranu - kaže čovek koji živi par metara dalje.

(Telegraf.rs)