Neverovatan potez Biblioteke grada Beograda: Ako do 16 sati date krv, dobićete ovaj baš vredan poklon

Požurite, nije ostalo još mnogo vremena

Biblioteka grada Beograda / Printskrin: Google maps

Budući da u letnjim danima Institut za transfuziju krvi ima umanjen broj dobrovoljnih davaoca, na sve moguće načine pokušavaju da dođu do zaliha krvi, na koje veliki broj građana svakodnevno čeka. Nova akcija ove institucije, jeste spoj lepog i korisnog.

Naime, Biblioteka grada Beograda i Institut za transfuziju krvi, udružili su snage, i danas ukoliko želite da donirate krv, to možete učiniti u Knez Mihailovoj ulici 56.

Svako ko u periodu od 11h do 16h donira krv, na poklon će dobiti besplatnu godišnju članarinu za biblioteku, kao i poklon majicu. Telegraf.rs je pozvao biblioteku, kako bismo proverili kakav je odziv građana.

- Tačno tako, danas je ta akcija i to je jako lepo. Za sada imamo preko deset ljudi koji su došli, donirali krv i dobili svoje poklone. Pozivamo sve koji su zainteresovani da dođu do nas i doniraju krv - rekli su nam iz biblioteke.

Pored toga što ćete nekome spasiti život, dobićete godišnju članarinu i majicu. Budimo ljudi, doniramo krv, naših nekoliko minuta, nečiji je ceo život.

Telegraf.rs apeluje na sve građane da se odazovu ovom humanom pozivu. Spojimo lepo i korisno.

(Telegraf.rs)