Dramatično hapšenje na Trgu: Čovek vitlao noževima, prolaznici u šoku, policija trči i savladava ga

Muškarac je pretio ubistvom jednom čoveku

Filmsko hapšenje zabeleženo je proteklog vikenda na Trgu republike. Brzom intervencijom savladan je B. M. (51), kada je naočigled brojnih prolaznika noževima jurio i pretio A. K. (45) da će da ga ubije.

- Vika je krenula kod spomenika knezu Mihailu. Činilo se kao da je stariji muškarac bez ikakvog povoda i razloga počeo da viče na mlađeg. Pretio mu je da će ga ubiti. Niko nije posebno obraćao pažnju na to dok u jednom trenutku iz džepova nije izvadio dva kuhinjska noža - priseća se za Informer očevidac drame u centru Beograda.

On dodaje da je, pošto je izvadio noževe, B. M. krenuo da maše njima u pravcu A. K, ali ga u prvom napadu nije povredio.

- Ko zna šta bi bilo jer je taj čovek kao lud vikao i vitlao noževima. U tom trenutku bilo je dosta prolaznika. Niko nije smeo da mu priđe! Srećom ubrzo je stigla policija. To napadača nije sprečilo da viče da hoće da ga ubije i da ga policija pusti - prepričava očevidac slučaj.

Prema njegovim rečima sve je bilo kao na filmu.

- Njih dvojica su ga vrlo brzo savladali i izvukli mu noževe iz ruku, a kasnije je stigla još jedna patrola. Niko od svih nas nije smeo da mu priđe, a oni su krenuli na njega - kaže sagovornik "Informera".

Prema nezvaničnim saznanjima, B. M. je nakon toga priveden u Policijsku stanicu Stari Grad, i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Video snimke ovog hapšenja objavila je Instagram stranica Moj Beograd.

(Telegraf.rs)