Najpopularnija kuća u Beogradu ostaje "bez magije": Oglasili se vlasnici, narod nije čuo njihov apel

Ističu da im je ovakva odluka teško pala

Foto: Branka Bajić, Facebook

Pre dva dana predstavili smo kuću u Zemunu za kojom su "poludeli" građani Beograda. Reč je o ugostiteljskom objektu čiji su prozori već okićeni lampionima i girlandama i još lepše i interesantnije - plišanim medvedićima. U stvari, ogromni, braon medvedi postali su atrakcija koja "poziva na selfi".

Tako se pred obožavanim ugostiteljskim objektom čekalo u redu što za kafu, to za fotografiju. Još ako se na to mesto dođe kada padne mrak pa su sva svetla, sijalice i lampioni upaljeni, eto magije, objašnjavali su svoje oduševljenje.

Ipak, uz sve reči hvale, iz kafića je stigla vest o tome da će dekoracija biti povučena.

- Dragi naši, želimo da Vam se obratimo u ime našeg lokala koji godinama gradimo, volimo, i ulažemo ogromnu energiju kako bismo Vam preneli svu ljubav i posvećenost koju gajimo prema ovom poslu. Vi ste to do sada svim srcem cenili, i primećivali svaku našu inovaciju i trud. Hvala na tome. Nažalost, do sada najlepša stvar i magija koju smo želeli da napravimo, i učinimo zaista posebnom ovu čudnu godinu, dovela je do toga da smo morali da odustanemo od ideje nasih medenjaka zbog ogromne pažnje i koncentracije ljudi koja se dogodila zbog njih.

Za sada, oni će morati da sačekaju neko lepše vreme, i neku novu bajku, jer je nama na prvom mestu Vaša i naša bezbednost. U cilju odrzavanja dobrog zdravlja i zdravog razuma, morali smo da preuzmemo kompletnu odgovornost i načinimo ovaj potez. Svaki naš apel ili molba za poštovanjem mera su bili protumačeni kao neprofesionalizam ili čak nemarnost da svima ugodimo. Sa tim u skladu, moralo je doći do toga da se naši medenjaci povuku, i sačekaju malo zdravije vreme. Nadamo se da ćete i dalje uživati u omiljenoj kafi, časi dobrog vina, i nasim delicijama, a nama je beskrajno žao što smo ovaj medeni momenat morali da stopiramo. Ostanite nam zdravi i vedri. Vasa Cafeteria Gardoš - napisali su navodeći koja je bila ideja, koliko se otrgla kontroli, kakve su im dalje želje i da žale zbog poteza koji se osećaju odgovornim da povuku.

Prethodno je fotografija gostiju koji čekaju u redu postavljena u FB grupi Beograd bez maske.

(Telegraf.rs)