Uspeli smo da nađemo možda i najlepši kutak u Beogradu: Nije jeftin, ali je na 5 minuta od stadiona Zvezde i Partizana

Moderno opremljen lux stan od 106 kvadratnih metara, smešten na Voždovcu, sigurno će svojim ekskluzivnim izgledom zainteresovati mnoge kupce

Moderno opremljen lux stan od 106 kvadratnih metara, smešten na Voždovcu, sigurno će svojim ekskluzivnim izgledom zainteresovati mnoge kupce.

Cena ovog luksuznog četverosobnog zdanja je 169.000 evra.

Pozicioniran nedaleko od centra, a s obzirom da je i na pet minuta od Zvezdinog i Partizanovog stadiona, vlasnici kao da su uzeli u obzir mogućnost da bi kupca mogle privući i boje. Veoma elegantno uređen, opremljen crveno-belim i crno-belim bojama, prilagođen je svačijem ukusu.

Ovo carstvo na beogradskom Beverli Hilsu košta 6.500.000 evra: Nema skuplje kuće od ove u Srbiji (FOTO)

Prostranom dnevnom boravku, minimalistički opremljenom, s belim kožnim dvosedom i trosedom i foteljom, dašak elegancije daju mali crni sto i skupe umetničke slike. Prijatnoj atmosferi doprinosi odlična osvetljenost, cveće i zelenilo u kući, te izlaz na čak tri terasu s kojih nam se pruža predivan pogled.

Nivo sigurnosti je na izuzetno visokom nivou, stan je s ugrađenim protivpožarnim i protivprovalnim sistemima, ima dve telefonske linije. Kvalitetno je građen, takzvanim - sendvič zidom i pikovanom fasadom. Podovi su od hrastovog parketa, visokog sjaja, elegantnog, a vrlo praktičnog za održavanje. Stan poseduje i svoje parking mesto.

Trpezarija, za gurmane najbitniji deo životnog prostora, odvojena je s ukrasnim policama od dnevnog boravka. Modernog dizajna opremljena je sa staklenim crno-belim stolom i crnim kožnim stolicama.

Prostrani hodnik izgleda efektno i prijatno, odmah odaje utisak da je reč o luksuznom stanu. S crvenim ugradbenim ormarima za spremanje garderobe, vodi nas do radne sobe.

Funkcionalno organizovana radna soba, uređena u crveno-belim bojama, izuzetno opremljena, može da prati tempo svih dnevnih obaveza, a pri tom deluje i opuštajuće.

(Telegraf.rs)