ZAVRŠENA DRAMA NA SENJAKU: Izvršitelji odustali, žena i dete ostali u kući! (VIDEO)

Oko 30-tak prijatelja i članova rodbine Vasića okupili su se kako bi sprečili da ova porodica ostane bez krova nad glavom, a prisutne su i jake policijske snage

U ulici Koste Glavinića na Senjaku danas se dogala prava drama. Beograđanki Julijani Vasić oduzimaju kuću u kojoj živi, kako ona tvrdi, na ime tuđeg duga.

Ima ugovor i sve je "čisto", ali... Beograđanka (53) sa sinom ide na ulicu zbog svekrvinog duga!

Izvršitelji su posle nekoliko časova odustali od iseljenja, a Julijana je sa sinom ostala u kući.

Oko 30-tak prijatelja i članova rodbine Vasića okupili su se rano jutros kako bi sprečili da ova porodica ostane bez krova nad glavom, a prisutne su i jake policijske snage.

Problem Julijane Vasić, zbog kog ostaje bez krova nad glavom, jeste taj što je kuća u kojoj sa sinom živi već 15 godina ostala registrovana na ime njene svekrve Radmile, iako de fakto pripada Julijaninom bratu.

Kako je Julijana Vasić objasnila, njen brat je pre 15 godina oktupio kuću od njene svekrve Radmile, a zatim njenoj porodici ustupio na korišćenje.

Međutim, uprkos kupoprodajnom ugovoru, u katastru kuća nije registrovana na novog vlasnika, pa su izvršitelji odlučili da njenom prodajom namire dug od oko 10.000 evra koji ima svekrva Radmila.

Julijana je okupljenim novinarima rekla da nema šanse da napusti kuću.

Kako je izgledala drama na Senjaku pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)