KONTRA MITING: Izložba koja pomera granice dizajna nameštaja!

Ovi mladi dizajneri unose novi pravac u pogledu dizajna i još jednom potvrđuju da je srpskim dizajnerima nameštaja mesto u samom svetskom vrhu

Živimo u  uniformisanosti, gde jedino putem revolucije pomeramo granice. Izložba mladih dizajnera Luka Krcunovica i Milosa Vlastica i njihovog MIMCO STUDI-ja, poziva na rušenje stereotipa, gde se na nameštaj gleda kao na stvar koja treba da bude praktična.

Mimco Vas poziva na rušenje postojećih predrasuda i stvaranje inovativnosti, obogaćenu eksplozijom boja koje trebaju da učine vas životni i poslovni prostor živopisnim i unikatnim. Ovim putem, po prvi put u Beogradu, 12 novembra sa početkom od 20 casova, u ulici Zmaja od Noćaja 12 će biti održana izložba, gde će svi gosti moći da prisustvuju stvaranju nove ere nameštaja u sklopu koje će biti održane interaktivne radionice i konsultacije sa dizajnerima i arhitektama, kao i na kojoj će svi prisutni biti direktno uključeni u dizajniranje komada nameštaja koji će biti stavljen na aukcijsku prodaju a prikupljeni novac doniran u humanitarne svrhe.

Veliki broj poznatih ličnosti je potvrdio svoj dolazak i pružanje podrške ovim inovativnim idejama, gde pozivamo i vas da dođete i budete deo revolucije.

Sve ovo je MADE IN SERBIA.

(Telegraf.rs/ PR)