PRVI PETS & FRIENDS FESTIVAL U BEOGRADU: Sve na jednom mestu za vašeg najdražeg ljubimca (FOTO)

Nekoliko hiljada posetilaca, kako iz unutrašnjosti zemlje, tako i iz regiona, u društvu preko 360 rasa pasa i 25 različitih vrsta mačaka, obećavaju da ovaj događaj ima svetlu budućnost

Na beogradskom Hipodromu održava se prvi "Pets & Friends festival", koji će danas i sutra biti mesto na kome se se biraju najlepši pas i mačka u Srbiji, na kome možete da čipujete svoje ljubimce, da dobijete besplatan savet od veterinara, da naučite da jašete konja ili po prvi put izbliza vidite iguanu ili neku retku vrstu papagaja!

DOGAĐAJ GODINE: Prvi put u Beogradu – INTERNACIONALNI FESTIVAL LJUBIMACA (Hipodrom, 3-4. septembar)!

Nekoliko hiljada posetilaca, kako iz unutrašnjosti zemlje, tako i iz regiona, u društvu preko 360 rasa pasa i 25 različitih vrsta mačaka, obećavaju da ovaj događaj ima svetlu budućnost.

Zahvaljujući groomerima, pudle, retriveri i hrtovi dobili su nov izgled i šepureći se spremaju za takmičenje. Pored ove, održava se i revija šampionskih pasa.

Nebojša Janković, organizator "Pets &  Friends festivala" kaže za Telegraf da prisustvujemo prvom festivalu koji objedinjuje ovako raznoliku ponudu.

- Posetioci mogu da izaberu najbolju hranu za svog ljubimca, da kupe adekvatnu opremu, da uz pomoć "Veterine Beograd" čipuju svog psa (u slučaju da to već nisu uradili), da dobiju profi fotografiju sebe i svog ljubimca, da udome životinju u slučaju da žele, da ih edukuje tim iz "Animal Rescue Serbia" koji simulira akciju spasavanja životinje ili da dobijete besplatan savet i pregled za svog ljubimca od iskusnog veterinara - nabrojao je on sve pogodnosti ovog festivala, dok najmlađi posetioci već uživaju u interaktivnoj radionici gde izrađuju crteže, slike i figurice svojih kućnih ljubimaca ili u prirodnom ambijentu pohađaju školu jahanja konja.

Ko u subotu nije stigao da obiđe Hipodrom, to obavezno mora da učini u nedelju, jer postoji opravdana bojazan da mu ljubimac u suprotnom nikad neće oprostiti neodlazak na druženje s prijateljima&drugarima&kućnim ljubimcima.

Više o događaju pronađite na našem sajtu ljubimci.telegraf.rs

(Telegraf.rs)