ĆERKA IZBOLA MAJKU, SEBE SEKLA PO GRUDIMA, PA ZAPALILA STAN! Jezivi detalji krvave porodične drame u Beogradu

Prema nezvaničnim informacijama, povodom za ovaj incident je bila svađa između D. K. (45) i Lj. K. (81)

D. K. (45) iz beogradskog naselja Zvezdara, juče je nožem ubola u grudi svoju majku Lj. K. (81), a potom je sebe nekoliko puta isekla po grudima, i namerno zapalila stan.

Hitna pomoć je majku odmah prevezla na Urgentni centar gde je operisana, dok je D. K. smeštena na Odeljenju intenzivne negde jer se nagutala dima. Vatrogasci su veoma brzo ugasili vatru, a čitava ova porodična drama se odigrala oko 4.20 ujutru.

Kako pišu mediji, drami je prethodila svađa, a kada je ćerka ubola nesrećnu staricu, Lj. K. je uspela da istrči iz stana i potraži pomoć.

- Došla je kod mene sva krvava i tražila krpu da zaustavi krv. Na grudima je imala veliku ranu iz koje je tekla krv - priča komšinica koja je prva pritekla u pomoć.

U stanu se nalazio i R. K, otac D. K, koji je ostao nepovređen i koji kaže da ne zna šta bi mogao da bude razlog da njegova ćerka nasrne na majku.

- Ne znam šta se dešavalo jer sam spavao u svojoj sobi. Probudio sam se kada sam osetio dim i odmah istrčao napolje po pomoć. Vatrogasci su ubrzo došli i požar je ugašen. Moja ćerka je znala noću da puši, ali ne znam da li je cigareta izazvala požar. Pre nego što su stigli vatrogasci, komšija i ja smo pokušali da provalimo u stan kako bi ugasili požar, ali nas moja ćerka nije puštala unutra.

Prema rečima komšija, ova porodica je živela mirno i povučeno i pre ovog incidenta, nikada nisu čuli svađu iz njihovog stana.

(Telegraf.rs)