HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU: Budite i vi deo ove priče, razlog je predivan! (FOTO)

- Ovo je veliki uspeh za mene i ljude sa kojima sam zajedno pokrenuo ovaj turnir, a posebno me raduje saradnja sa humanitarnom fondacijom Novi Beograd - rekao je Srđan Urošević, vlasnik kompleksa "Sava Bien" i organizator ovog turnira

Novootvoreni sportski kompleks "Sava bien" organizuje humanitarnu ligu hotela u malom fudbalu koja će početi 23. aprila. U prelepom ambijentu, tik uz reku Savu ovaj turnir će se svakako razlikovati od ostalih.

Vlasnik kompleksa i organizator ovog turnira Srđan Urošević zadovoljan je što kreće sa jednim ovakvim turnirom, a naročito zato što je humanitarnog karaktera.

- Ovo je veliki uspeh za mene i ljude sa kojima sam zajedno pokrenuo ovaj turnir, a posebno me raduje saradnja sa humanitarnom fondacijom Novi Beograd - rekao je Urošević.

Svaki put kada se bude igrala utakmica pored terena stajaće kutija u kojoj će svako moći da ostavi novčani prilog onoliko koliko je u mogućnosti.

- Taj novac biće uplaćivan humanitarnoj fondaciji Novi Beograd i biće doniran ljudima kojima je potreban - rekao je Dejan Živković jedan od predstavnika ove fondacije.

Bojan Đorđević, direktor turnira rekao je da je bio veliki podvig da se pokrene ovakav jedan turnir.

- Počastvovan sam što sam pozvan da budem direktor turnira i trudićemo se da organizacija bude na visokom nivou - rekao je Đorđević.

Prve utakmice odigraće se 23. i 24. aprila dok je finale turnira zakazano za kraj avgusta ove godine.

Pehari su rezervisani za pobednika turnira i drugoplasiranu ekipu dok će tređeplasirana ekipa dobiti medalje.

Hoteli koji će sa svojim ekipama učestvovati na ovom turniru jesu "Crown Plaza", "Falkensteiner", "88 rooms", "Zepter", "Cnstantine the Great", "Square nine", "Tulip inn", "Metropol palace", "Park" kao i nacionalna organizacija turističkih agencija Srbije "YUTA".

Balon sala u kojoj će se igrati utakmice opremljena je veštačkom travom francuske proizvodnje, dvostrukom membranom, stalnim grejanjem balona u zimskom periodu uz pomoć najmodernijeg sistema za grejanje. Tu su i četiri svlačionice opremljene boksevima.

Takođe, u sklopu sportskog centra "Sava Bien" nalazi se i bazen urađen u mozaiku. Tu je i kutak za najmlađe za čiju razonodu je izgrađeno malo igralište koje je takođe pokriveno veštačkom travom, sa toboganima i ljuljaškama.

Za više informacija posetite Fejsbuk stranu sportskog centra, ili saznajte sve na njihovom zvaničnom sajtu.

(Telegraf.rs)