Ako zaboravite da platite parking - UPOLA JEFTINIJA DNEVNA KARTA!

"Parking servis" na ovaj način korisnicima nudi pristupačnije cene i bolje uslove plaćanja parkiranja, sa ciljem da se motivišu da redovno izmiruju ovu vrstu komunalne usluge

JKP "Parking servis" je pomoću flajera na simboličan način podsetio svoje korisnike, koji nisu produžili ili platili parkiranje u zonskom sistemu i na SMS parkiralištima, da imaju stalni popust na cenu dnevne parking karte. Popust važi za plaćanje naloga po upola nižoj ceni od osnovne ukoliko se isti izmiri u roku od osam dana od dana izdavanja.

Ovo praktično znači, da nalog za plaćanje dnevne karte u prvoj, drugoj i trećoj zoni iznosi 935 dinara, umesto 1.870 dinara. Na SMS parkiralištu "Blok 42" i "Vidin kapija" vozači su u prilici da dnevni nalog plate 600 dinara, umesto 1.200 dinara, dok je na parkiralištu "Sava promenada" predviđen popust od 840 dinara na predviđenih 1.680 dinara. Popust važi i za dnevnu parking kartu u plavoj zoni koja, umesto 720 dinara, iznosi 360 dinara, ukoliko se plaćanje obavi u predviđenom roku.

"Parking servis" na ovaj način korisnicima nudi pristupačnije cene i bolje uslove plaćanja parkiranja, sa ciljem da se motivišu da redovno izmiruju ovu vrstu komunalne usluge.

Predviđeni popust na iznos dnevne parking karte važi samo u slučaju da korisnik izmiri svoje dugovanje u roku od osam dana od dana izdavanja naloga. U suprotnom, plaća pun iznos dnevne karte, čija cena zavisi od toga za koju zonu ili SMS parkiralište je izdata.

(Telegraf.rs)