"MUSLIMANI SU AGRESIVNI I KRVOLOČNI": Jeziv govor mržnje ispred škole U CENTRU BEOGRADA!

Papiri sa skandaloznom sadržinom i uvredama na račun muslimana, Jevreja i LGBT osoba pronađeni su u Mekenzijevoj ulici na Vračaru, ispred škole

U ulici Makenzijeva na Vračaru, ispred ulaza jedne beogradske škole, na parkiranim automobilima osvanuli su leci koji predstavljaju opasno širenje mržnje.

Telegraf podržava kampanju PROTIV GOVORA MRŽNJE!

Na papiru se naširoko razvija teorija zavere o ritualu obrezivanja kod Muslimana i Jevreja. Autor ovog primitivnog i nepismenog pamfleta ustvrdio je, između ostalog, i da postoji razlika u psihičkoj strukturi Jevreja i muslimana zbog doba u kojem se dešava obrezivanje. O Muslimanima se zatim piše kao o krvoločnom i agresivnom narodu koji "svoju decu obrezuje u sedmoj godini života kada već počinje seksualna i nervna napetost kod dečaka", dok se o Jevrejima piše kao o "miroljubivim ljudima koji obrezuju svoje mališane 8 dana od njihovog rođenja".

Dalje, govori se o Muslimanima koji "se bore protiv LGBT populacije i koji, za razliku od Jevreja i hrišćana, tu populaciju vide kao opasnost".

Marija Mutić, koja je sve ovo zabeležila i objavila na Tviteru, objasnila je da je ovo govor mržnje po više osnova, i napisala da su se pripadnici komunalne policije konsultovali šta da rade i rekli joj da se obrati inspekciji na Vračaru.

Evo šta sve piše u ovom pamfletu (nismo menjali ni slovo, i da biste videli koliko je osoba koja je ovo sročila nepismena i neobrazovana):

"Muslimani potiču od jevreja koji su se odmetnuli i počeli da šire drugu veru koji su nazvali Islam. Pošto su jevreji bili robovi, oni su, kako bi se oslobodili robstva otkrili tajnu obrezivanja, tj. da taj čin direktno utiče na povećanje seksualne napetoste a samim tim i ubrzano pravljenje dece. Muslimani su, pošto potiču od jevreja znali za tu tajnu, ali su oni, za razliku od jevreja koji su miroljubivi, agresivni, zato što oni decu obrezuju u sedmoj godini, kada počinje nervna i seksualna napetost kod dečaka, a jevreji to rade 8 dan po rođenju deteta, tako da se dete privikava na taj osećaj i nema agresiju i želju da ubijanjem koja je izražena kod muslimana. To je glavni razlog zašto su muslimani agresivni i krvoločni, za razliku od jevreja koji su dobar i miran narod, iako se pripadnici obe vere obrezuju. 

Napominjem, da posle obrezivanja sedmogodišnjeg deteta, što čine muslimani, u takvoj deci se budu revolt, stvara pogodan psihološki profil i postaju krvoločne ubice, koje mrze sve druge vere. Glavna i osnovna formula za pobedu muslimanske vere nad svim ostalim verama jeste razmnožavanje i to je način i osnovni plan kako da zavladaju što većim brojem zemalja.  Muslimani su jedini koji se bore protiv LGBT populacije, jer su shvatili, za razliku od hrišćana i jevreja, koliko je ova pošast opasna za gen njihove nacije jer usporava ostvarenje njihovog cilja. Zbog toga je kod muslimana na snazi Zakon koji proglašava ovu anomaliju za bolest, (što ona i jeste), koju leče tačno određenim lekovima i imaju pozitivne rezultate u tom nastojanju i ne dozvoljavaju da ih ništa uspori u ostvarenju njihovog cilja za stvaranje što veće populacije.

Da bi se zaustavilo ovako ubrzano razmnožavanje, neophodno je doneti zakon koji može da bude udentu i u Zakon o porodici, da je zabranjeno obrezivati dečake jer im se na taj način krše ljudska prava. Da je čovek trebalo da se rodi sa životinjskim polnim organom, tako bi bio rođen.  Takođe, treba vratiti na snagu zakon koji homoseksualizam tretira kao bolest, kako bi se društvo obavestilo da je to bolest, i kako bi se preduzele medicinske mere protiv iste. Vrlo je važnom ne dozvoliti im da dobijaju azile u hrišćanskim zemljama, a pod okriljem da su im ugrožena jldska prava u njihovim verskim sredinama. Nikako im ne treba dati radne vize i treba raditi na informisanju hrišćanki kako bi se izbegavali brakovi između hrišćanskih žena i muslimana, jer je to dodatno uništavanje hrišćanstva, a pomoć za bržu muslimanizaciju Evrope".

(Telegraf.rs)