MALI: Odazvaću se pozivu nadležnih organa

- Pošteno i savesno obavljam svoj posao i svaki građanin Srbije koji ima bilo kakave informacije o bilo kakvom krivičnom delu treba tu informaciju da podeli sa nadležnim organima - poručio je gradonačelnik Beograda

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će se uvek odazvati na pozive nadležnih organa u vezi sa bilo kojim pitanjem i najavio tužbu protiv portala koji "blati njegovu porodicu".

- Pošteno i savesno obavljam svoj posao i svaki građanin Srbije koji ima bilo kakave informacije o bilo kakvom krivičnom delu treba tu informaciju da podeli sa nadležnim organima, a ja ću se odazvati u svakom trenutku na poziv tih organa da odgovorim na bilo koje njihovo pitanje - rekao je Mali novinarima komentarišući optužbe o prisvajanju 10 hektara zemlje u Vojvodini.

Ne želeći, kako je naveo da se bavi promocijom internet portala koji "naplaćuje svoje usluge i blati njega i njegovu porodicu, Mali je najavio tužbu za klevetu.

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije "Krik" objavila je na svom sajtu da je porodična firma gradonačelnika besplatno dobila 10 hektara zemljišta u vlasništvu države u blizini Vršca.

(Telegraf.rs / Tanjug)