VEROVALI ILI NE, migranti u Beogradu najviše kupuju jedan proizvod - KLEŠTA!

- Otkad je počela kriza sa migrantima, prodaja klešta za sečenje žice naglo je skočila. Dnevno prodamo po četiri komada, migranti ih najviše traže, kao i šmirglu - kaže za Telegraf prodavac D. O.

Migranti u poslednje vreme svakodnevno, masovno kupuju klešta u jednoj prodavnici u blizini Autobuske stanice u Beogradu.

Tragom te vesti, skoknuli smo u prodavnicu alata, čije ime ne želimo da otkrivamo, kako bismo proverili istinitost ove informacije.

VOJSKA SPORO PODIZALA OGRADU NA GRANICI SA SRBIJOM? Mađarski ministar odbrane podneo ostavku

Prema rečima prodavaca koje smo zatekli, ova informacija ne samo da je istinita, već smo saznali i marku klešta koja se najviše kupuju.

Reč je o kleštima, koja su jedna od najboljih i najkvalitetnijih za - sečenje žice.

TRAŽILI MU NOVAC, PA GA IZBOLI: Napadnut migrant u blizini autobuske stanice!

- Otkad je počela kriza sa migrantima prodaja klešta za sečenje žice naglo je skočila. Dnevno prodamo po četiri komada, migranti ih najviše traže, kao i šmirglu - kaže za Telegraf prodavac D. O. (45) koji radi u ovoj prodavnici alata.

Kako kaže, prodaja tih klešta nije bila toliko izražena dok nije počela kriza na Mađarskoj granici i postavljanje bodljikave žice.

- Mislim da su im klešta najotrebnija kako bi sekli pomenutu bodljikavu žicu na granici između Srbije i Mađarske - dodaje prodavac.

Inače, pomenuta marka klešta jedna je od najskupljih i koštaju čak - 4.000 dinara!

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)