Bili smo na noćnom kupanju na Tašu, evo šta nas je tamo sačekalo pored prelepih devojaka (FOTO) (VIDEO)

Uputili smo se do bazena na Tašmajdanu, koje je u samom centru Beograda. Tu nas je dočekala veoma prijatna atmosfera, mnogo kupača i simpatični spasioci

U poslednjih par dana Srbiju su zahvatile tropske vrućine, i svi pokušavaju na razne načine da se rashlade i osveže.

PRAVO RASHLAĐENJE: Počinje noćno kupanje na bazenima Tašmajadan

Dok jedni spas traže na Adi, drugi su potražili na bazenima.

U poslednje vreme mnogi Beograđani preferiraju noćno kupanje, koje nude mnogi beogradski bazeni i to uglavnom vikendom.

S obzirom da proteklih dana su veoma velike vrućine, bazeni na Tašmajdanu su uveli svakodnevno noćno kupanje od 21 - 23 časova, naravno u skladu sa vremenskim uslovima, i tako će biti do kraja sezone.

Ekipa Telegrafa je otišla na jedno noćno kupanje da se rashladi i malo osveži.

Uputili smo se do bazena na Tašmajdanu, koje je u samom centru Beograda. Tu nas je dočekala veoma prijatna atmosfera, mnogo kupača i simpatični spasioci koji su nam rekli da je dobra stvar kod noćnog kupanja što nema sunca i manje je gužve. Iz tog razloga je i njima lakše da prate situaciju na bazenu.

I mlađa i starija populacija je došla da se rashladi, i kako su nam rekli noćno kupanje im veoma prija jer nema komaraca, a za neke je pravo osveženje pred spavanje.

Kako nam je rekao Milan Novović, direktor sportskog centra Tašmajdan, ovde svakog dana u proseku bude oko 300 posetilaca.

- Jako je prijatno, jer nema sunca ni prevelike gužve. Bezbednost je kakva treba, svi su zaštićeni, nema skakanja, nikakvog divljanja od strane posetilaca. I sa te strane noćno kupanje ima svoje prednosti. Raspoloživo je za sve uzraste. U malom bazenu ima dece sa roditeljima, ima nekih mladih koji su to izabrali kao izlazak. Nisu otišli u kafić, nego su bukvalno ''izašli'' na bazen. Tu je i najstarija generacija koja se osvežava - objasnio nam je Milan.

Posetioci su u jednom saglasni, nema sunca i manja je gužva što je idealno je za plivanje, pa ko voli neka izvoli.

Uostalom pogledajte kako nam je bilo, šta su nam kupači rekli, i na kraju poslušajte savet spasioca šta nije dozvoljeno na bazenu:

(Telegraf.rs)