ISPOVEST FEJSBUK PREDATORA: Srbin na Fejsu zaveo i imao seks sa 100 žena!

- U jednom trenutku sam osetio jednostavno potrebu da prođem kroz takav način života. Za to vreme sam spavao sa... Pa, recimo da je broj žena malo više od 50, a malo manje od 100 - objašnjava autor romana koji je uzdrmao Srbiju

Predator, koji svoje žrtve vreba na Fejsbuku, poznatoj društvenoj mreži, zavodi ih i odvodi u krevet, zapravo je psiholog, koji nema posao. Tridesetdvogodišnji Branko Marković svoju svakodnevnicu provodi u obilju seksa i "kuckanja" sa mladim devojkama i u tome uspeva sa neverovatnom lakoćom!

Upravo o ovome govori roman " Fejsbuk predator", čiji je autor Marko Braković, psihoterapeut savetovališta "Entera" i muzičar.

Osim što je u svom delu perfektno objasnio odnose dva suprotna pola, ovaj umetnik je na izuzetan način opisao žensku psihologiju, istovremeno govoreći o realnosti u kojoj se svi nalazimo i o tabu temama, na surov i odsečan način.

Ono što je možda najzanimljivije je da se njegova knjiga, koja je uveliko uzburkala javnost, temelji na velikom broju događaja koji su se Marku desili u stvarnom životu, a on navodi da ima sličnosti sa glavnim junakom, ali da nisu u potpunosti isti.

Sa Brakovićem smo se našli u njegovoj kancelariji, a on nas je dočekao širokog osmeha i sa velikom željom da nam ispriča sve o svom erotskom trileru, prvencu, koji će uskoro doživeti i svoje drugo izdanje.

Odmah smo ga pitali šta je iz njegovog romana pisano po istinitom događaju i da li i u stvarnom životu voli da spava sa mladim devojkama i zavodi ih preko Fejsbuka.

- To je bio život koji sam vodio nekada. Radio sam to ranije. To je bio spoj zadovoljstva, hobija i kreativnosti. A može se reći i da je to bila jedna vrsta istraživanja pred roman, mada tada nisam znao da ću ga pisati. Nisu sve priče istinite, ali je veliki broj situacija opisanih u romanu proistekao iz realnih događaja.

S obzirom da je u romanu glavni junak (Branko), jako lako dolazio do željenog cilja i zavodio žene kao od šale, interesovalo nas je koja je to sjajna formula na koji jača polovina tako lako pada.

- Nijedan muškarac ne može da osvoji svaku devojku. Činjenica je da svaki muškarac mora posedovati samopouzdanje i strpljenje, mora biti obrazovan, inteligentan, duhovit ali mora i naučiti zanat zavođenja. Sa druge strane, devojke same donekle biraju ko će njih zavesti.

On takođe naglašava da je njegov lik bio direktan i iskren i da je to presudno u procesu zaljubljivanja kod devojke. Tako ona sama reši sa kakvim muškarcem ulazi u odnos. Tako je odnos jasno definisan od početka.

Ono što se nama činilo neverovatno je bila brzina kojom žene ulaze u seksualne odnose, kako u romanu, tako i u realnostu, pa smo sa Brakovićem popričali i o tome.

- Žene ulaze u brze seksualne odnose kada su emotivno oštećene, kada žele da se osvete bivšem dečku, kada shvate da im ističe vreme, ali mogu jednostavno da vole i da uživaju u seksu...neke su prosto promiskuitetne...ima zaista dosta razloga za to...

Dok je govorio , prekinuli smo ga i postavili mu pitanje koje nije očekivao.

- Koliko dugo si zavodio devojke preko Fejsa i kakav je život vodio pre toga?

Nakon što se slatko nasmejao, Marko je odgovorio:

- Jako je bitno razlikovati mene od mog lika. Ja u romanu takođe ubacujem svoj pravi lik, odnosno sebe pod imenom i prezimenom. Ovaj Branko Marković je samo jedan deo moje ličnosti. Ja sam na društenim mrežama bio predator oko četiri godine, od neke 32. goodine do 36. i tada sam živeo ovakav način u života. Pre toga sam bio u mirnim, monogamnim vezama.

Pitali smo ga i zašto je uopšte "postao" Fejbuk predator i sa koliko žena je spavao tokom tog perioda?

- Postao sam takav, zato što sam u mlađim danima imao duge, kvalitetne veze, imao dosta obaveza, bavio se muzikom, odnsono svirao i studirao. Tada nisam imao vremena da se bavim ovakvim stvarima i preskočio sam ih. A i nije bilo Fejsbuka. U jednom trenutku sam osetio jednostavno potrebu da prođem kroz takav način života. Za to vreme sam spavao sa....pa recimo da je broj žena malo više 0d 50 a malo manje od 100.

Fejsbuk predator je, kako kaže, sada između njega i njegovog lika iz knjige.

Naš hrabri sagovornik nam je takođe priznao da danas ima devojku, koja je dosta mlađa od njega i da je sada u stabilnoj vezi.

U fenomenalnoj knjizi, dosta se govori o seksualnoj zavisnosti koja je jedna od osnovnih osobina glavnog lika, a Marko nam je objasnio šta je zapravo seksualna zavisnost i kako se ona leči:

- Seksualna zavisnost je zamena za odnose blskosti, koje određena opsoba nema. Ti ljudi se osećaju usamljeno, okrenu se aktivnosti koja ublažava takvu vrstu bola. U ovom slučaju to je seks. Razlika između mog lika i mene je što on jeste seksualni zavisnik, a ja nisam.

Marko je najavio još dva dela knjige, koja će zajedno sa "Fejsbuk predatorom" činiti trilogiju.

I mi vama najavljujemo nastavak ove uzbudljive priče sa Brakovićem, kada čemo vam otkriti još neke od sočnih detalja iz njegovog privatnog života, nekoliko neverovatnih događaja iz knjige, ali i ozbiljnu psihološko gledište na seks, muško-ženske odnose i same društvene mreže kao posredsvo zavođenja.

(D. Čavić)