PARKING SERVIS: Otplatite dug na rate

Reprogramom je predviđen otpis ukupne kamate za sve dužnike koji potpišu sporazum. Za otplatu duga u celosti ovo preduzeće odobrava popust od 30 odsto, dok za otplatu duga na 6, 12, 18 i 24 mesečne rate, daje popust od 10 do 15 odsto a u zavisnosti od visine duga

JKP  "Parking servis" Beograd podseća vlasnike vozila, koji još uvek imaju neplaćene dnevne parking karte, da 28. aprila ističe rok za sklapanje Sporazuma o otplati duga sa popustom ili na rate.

Reprogramom je predviđen otpis ukupne kamate za sve dužnike koji potpišu sporazum. Za otplatu duga u celosti ovo preduzeće odobrava popust od 30 odsto, dok za otplatu duga na 6, 12, 18 i 24 mesečne rate, daje popust od 10 do 15 odsto a u zavisnosti od visine duga.

- U periodu od dva meseca, od kako je "Parking servis” ponudio povoljnu otplatu duga, ovu mogućnost iskoristio je veliki broj korisnika. Među njima je i dosta onih sa dugom višim i od prosečnog. Primera radi, podneti zahtev vozača koji ima ukupni dug od 624.000 dinara, pokazuje da bi potpisivanjem sporazuma ušteda ovog korisnika bila od 62.000 do 187.000 dinara, u zavisnosti od toga da li plaća u celosti ili na rate - navodi se u saopštenju.

Svim dužnicima koji do ponedeljka, 28. aprila, do kada traje reprogram, ne iskoriste ovu priliku, JKP "Parking servis” je u obavezi da prinudno naplati dugovanja posredstvom izvršitelja, a u skladu sa Zakonom o obezbeđenju i izvršenju.

- Pozivamo sve zainteresovane da ne čekaju poslednji trenutak i da se na vreme prijave za zaključenje Sporazuma o otplati duga, kako bi izbegli gužve na šalterima "Parking servisa“ u ulicama Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Sporazum je moguće preuzeti i sa sajta www.parking-servis.co.rs, a popunjeni zahtev poslati elektronskom poštom na reprogram@parking-servis.co.rs. - kažu u ovom predeuzeću.

Dodatne informacije o reprogramu korisnici mogu da dobiju putem telefona Korisničkog servisa na broj 011/30-35-400.

(Telegraf.rs)