Ostavljeni ubio devojku i ranio njenog brata pucnjevima iz auta!

Na Sadetu (34) i Sameda (32) Alomerovića, u centru glavnog grada BiH, pucao je njen bivši dečko iz automobila. Žena je podlegla povredama, dok muškarac ima prostrelnu ranu grudnog koša

U pucnjavi koja se dogodila nešto posle 19 sati u centru Sarajeva, ubijena je Sadeta Alomerović (34), dok je njen brat, Samed Alomerović (32), ranjen i prebačen u Klinički centar.

Kako je preneo portal Klix.ba, na njih je pucao P.R. (42) iz automobila u ulici Patriotske, u Opštini centar.  Naime, P.R. je došao pred zgradu gde žive Alomerovići, a navodno je sa ubijenom bio u ljubavnoj vezi, piše "Dnevni avaz".

Ona je izašla napolje i, prema rečima očevidaca, rekla da neće da nastavi vezu s njim. Potom je za njom izašao brat Samed da bi video šta se dešava. U tom momentu napadač je pucao, a nakon toga je pobegao automobilom u nepoznatom pravcu.

Portparolka klinike, Biljana Jandrić, potvrdila je da muškarac ima prostrelnu ranu grudnog koša. Kako navodi Klix.ba, reč je o bratu i sestri. Policija traga za osumnjičenim.

(Telegraf.rs / Tanjug / Dnevni avaz)