DIRA U SRCE: Najpoznatiji srpski klovn pomaže mališanima obolelim od raka! (VIDEO)

Klovn Smehuljko ovoga puta u misiju odlazi u Sankt Peterburg gde će prirediti niz šou-programa i predstava za decu obolelu od raka, nezbrinute mališane i najmlađe sa posebnim potrebama

Najpoznatiji klovn iz Srbije Smehuljko, koji je svojevremeno proglašen najhumanijom osobom sa ovih prostora, 18. marta po drugi put otputovaće u Rusiju gde će u Sankt Peterburgu prirediti niz šou-programa i predstava za decu obolelu od raka, nezbrinute mališane i najmlađe sa posebnim potrebama.

Nakon više nego uspešnog prošlog putovanja, klovn Smehuljko ovoga puta u misiju odlazi u okviru projekta nazvanog "Doktori klovnovi u Rusiji".

Podsetimo, klovn Smehuljko je pre nekoliko godina održao i humanitarne programe za decu, žrtve katastrofalnog cunamija u Aziji, kao i brojne projekte za ugroženu decu iz regiona.

Našoj deci najviše radosti doneo je njegov nastup, koji su svojim prisustvom uveličali princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina na Belom dvoru.

Kako je klovn Smehuljko zabavljao mališane, kojima je to najpotrebnije možete pogledati na sledećem video snimku, koji će vas dirnuti pravo u srce.

(Telegraf.rs)