ŽENE O LJUBAVI I STRASTI: Svi na "Cimet i vanilu" u Pozorište na Terazijama! (FOTO)

Potku krajnje inventivne predstave kabaretskog karaktera "Cimet i vanila" koja će biti prikazana 26. marta, u 19.30 časova na Velikoj sceni Pozorišta na Terazijama čini intrigantna priča o ljubavi, strasti i čežnji, viđena iz ugla tri žene različitih životnih priča i ljubavnih iskustava

Na Velikoj sceni Pozorišta na Terazijama 26. marta u 19.30 časova gostuje predstava "Cimet i vanila", autorski projekat glumice Vesne Stanković.

Potku krajnje inventivne predstave kabaretskog karaktera čini intrigantna priča o ljubavi, strasti i čežnji, viđena iz ugla tri žene različitih životnih priča i ljubavnih iskustava.

Pored Vesne Stanković u predstavi učestvuju i Milena Vasić i Dušica Novaković, koje će izvesti tridesetak najvećih hitova iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina.

Među njima su se našle numere poput "Ljubav i moda", "Mund harmonika", "Bikini sa žutim tačkicama", "Baj, baj, baj", "Mansarda, mali stan", "Moj si lilihip", "Priča jedne ljubavi".

Najpoznatije muzičke numere 60. i 70. koje se uživo izvode, pevale su najveće zvezde onog vremena, Radmila Karaklajić, Lola Novaković, Duško Jakšić, Olivera Marković, Đorđe Marijanović, Gabi Novak, Ljiljana Petrović.

Podršku sjajnoj glumačkoj grupi pružiće pijanista Nenad Azanjac, a za koreografiju je bio zadužen Nebojša Gromilić.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama.

(Telegraf.rs)