Perišić: Protiv SNS-a se vodi prljava kampanja!

Predsednik Gradskog odbora SNS-a u Nišu tvrdi da se protiv ove stranke vodi prljava kampanja i apeluje na građane da ne reaguju na provokacije

Predsednik Gradskog odbora SNS-a u Nišu, Zoran Perišić, rekao je da se protiv SNS-a vodi prljava kampanja i pozivao građane da ne nasedaju na provokacije.

- U stranci smo dobili pritužbe gradjana da ih pozivaju neki ljudi koji se lažno predstavljaju kao aktivisti SNS-a i pitaju ih za koga će glasati ili ako neće glasati za SNS zašto neće i slično - naveo je Perišić na konferenciji za novinare.

SNS ostvaruje komunikaciju sa svojim članovima, ali ne i sa celokupnim građanstvom, napomenuo je Perišić, koji je i član Predsedništva SNS-a.

On je rekao da je SNS najveća stranka sa najvećim rejtingom i istovremeno stranka sa najviše političkih protivnika i neprijatelja.

Prema oceni Perišića, SNS nema interes da uz najveći rejting koji beleži, iritira građane pozivima u, na primer, kasnim večernjim satima.

- Pozivam one koji to rade da prestanu sa tim, a mi ćemo proveriti brojeve telefona sa kojih ti pozivi najčešće dolaze - kazao je Perišić i dodao da SNS do sada nije podnosila nikakve prijave, ali će to činiti ukoliko bude prinuđena.

- Kao najveća stranka, SNS sada ima najviše aktivista na terenu, ali će oni tamo biti i posle izbora, jer želimo da znamo koje su potrebe naših građana i koje probleme treba rešavati bez odlaganja - naveo je Perišić.

Na pitanje da li je od nadležnih gradskih organa SNS tražila dozvolu za postavljanje banera duž Glavne ulice u centru grada, Perišić je rekao da je takav zahtev upućen gradskoj opštini Medijana pošto je to aktivnost Opštinskog odbora SNS-a u toj opštini.

Odgovarajući na pitanje, da li je za postavljanje banera korišćeno vozilo niške Elektrodistribucije, kako je to objavljeno u pojedinim medijima, Perišić je rekao da će to biti provereno i da će SNS nadoknaditi troškove ukoliko se ispostavi da je to tačno.

Na pitanje, da li je postavljanje banera namerno planirano na dan rođendana lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, Perišić je rekao da je u toku izborna kampanja, da oni u SNS-u ne znaju kada su rođendani ostalih lidera i da je takvo povezivanje zato neprimereno.

- To bi bilo isto kao kada bi meni, rođenom 15. februara, neko prebacivao da sam naredio da se tog dana ne radi u Nišu iako je taj dan državni praznik - rekao je Perišić.

(Telegraf.rs / Tanjug)