Rolingstonsi pevaju o Jugoslaviji? (VIDEO)

Nakon što je komičar Džimi Falon pozvao fanove da na Tviteru napišu tekstove pesama koje su pogrešno čuli i pevali, javila se i njegova obožavateljka, koja je u jednoj pesmi Stonsa sve vreme čula Mika kako pominje Jugoslaviju. Evo o kojoj pesmi je reč

Nemojte se uzbuđivati ako kojim slučajem nikada u životu niste čuli da su Rolingstonsi pevali o Jugoslaviji. To ne znači da niste dobar poznavalac stvaralaštva Mika Džegera i ekipe, već da takva pesma zapravo ne postoji!

Evo o čemu se radi.

Čuveni komičar Džimi Falon pozvao je brojne fanove da na Tviteru napišu tekstove pesama koje su pogrešno čuli i pevali, uz haštag #MisheardLyrics.

Na listi se našla i legendarna stvar Stonsa "Start me up", koju je jedna od Džimijevih obožavateljki, izvesna Oli Genc pevala "In Yugoslavia, you'll never starve" ("U Jugoslaviji, nikada nećete umreti od gladi").

Uz podsećanje da taj deo u originalu glasi "If you start me up, I'll never stop" predlažemo vam da pogledate i ostale pogrešne interpretacije čuvenih hitova, među kojima su i "Gangsta's paradise", kao i teme iz filmova "Kralj lavova" i "Isterivači duhova".

(Telegraf.rs)