Pomozite osobama sa smetnjama u razvoju, posetite Osmomartovski bazar!

Za sva prikupljena sredstva Fondacija Trag će dodeliti donaciju u iznosu prikupljenih sredstava, ali u maksimalnom iznosu do 5 000 dolara

Udruženje za pomoć MNRO Zvezdara, kroz program Uspešni fandrejzing, organizuje "Osmomartovski bazar unikatnih radova korisnika" koji će biti održan 6. i 7. marta u Gradskoj opštini Zvezdara u maloj sali na prvom spratu od 10.00 do 16.00 časova.

Akcija je organizovana s ciljem da se prikupljena sredstva ulože za potrebe proširenja kapaciteta Dnevnog boravka za osobe sa smetnjama u razvoju - adaptaciju prostora za radno angažovanje.

Program je podržan od strane Trag fondacija (bivši BCIF) koja ga sprovodi u partnerstvu sa Institutom za održive zajednice (ISC) kroz program Civilno društvo za budućnost, a uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Za sva prikupljena sredstva Fondacija Trag će dodeliti donaciju u iznosu prikupljenih sredstava (tj. sredstva koja je organizacija prikupila se dupliraju), ali u maksimalnom iznosu do 5 000 dolara.

Za svaki dinar koji građani ili predstavnici kompanija doniraju za ovu društveno korisnu inicijativu Trag fondacija će uplatiti u iznosu jedan prema jedan.

(Telegraf.rs)