PREDSTAVLJAMO: Ovo su svi politički bilbordi u predizbornoj kampanji! (FOTO)

"Dačić.", "Da radimo i da živimo", "Vizija za Srbiju", "Demokratija na staroj adresi", "Znam kome verujem", "Vreme je", plakati su koji dominiraju ovih dana. S bilbordima još uvek nije izašla Srpska napredna stranka

Još 18 dana ostalo je do izlaska građana Srbije na vanredne parlamentarne izbore, a predizborna kampanja je svakim danom sve oštrija i odvija se na svim mestima - u medijima, na internetu, na samoj ulici. Telegraf.rs vam ovog puta skreće pažnju na bilborde kojih je sve više.

Gotovo je postalo nemoguće da prođete nekom ulicom, a da vas u njoj ne sačeka politički bilbord određene stranke, s određenom porukom. Primetno je, međutim, da se još uvek nisu pojavili "veliki plakati" najjače političke opcije u Srbiji - Srpske napredne stranke, za razliku od drugih političkih partija.

Socijalistička partija Srbije pred građane na izborima izlazi sa starom oprobanom koalicijom koju čine PUPS i Jedinstvena Srbija, a na ulicama su se pojavili bilbordi s likom njihovog lidera Ivice Dačića i jedinstvenim sloganom - "Dačić.".

Ujedinjeni regioni Srbije krenuli su u kampanju sa sloganom "Da radimo i da živimo", a to su reči koje uz slike njihovih kandidata krase bilborde političke opcije koju predvodi Mlađan Dinkić.

Koalicija okupljana oko Srbije Borisa Tadića, koju čine i Liga socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i stranka Dušana Petrovića, na svoje bilborde istakla je upravo lik nekadašnjeg predsednika Srbije i lidera Nove demokratske stranke, kao i slogan - "Vizija za Srbiju".

Demokratska stranka tvrdi da je "Demokratija ponovo na staroj adresi", a taj slogan uz njihov redni broj sa izborne liste osnovna je poruka demokrata građanima upućena putem bilborda koji su obojeni u prepoznatljive boje DS-a, plavo i žuto.

Demokratska stranka Srbije Vojislava Koštunice i na ove parlamentarne izbore izlazi samostalno. Kako najavljuju iz te partije, imaju cilj da osvoje dvocifren rezultat, a nadaju se da će im u tome špomoći bilbordi s porukom - "Znam kome verujem".

Liberalno demokratska partija poručuje da "Vreme je" za njih, a uz ovaj slogan ide i fotografija lidera stranke Čedomira Jovanovića, s nekoliko dana starom, prosedom bradom.

(D. Z.)