Palma: Srbija da se bori protiv bele kuge, a ne za prava homoseksualaca

Predsednik Jedinstvene Srbije izajavio je, na predizbornom mitingu u Vinorači kod Jagodine, da se Srbija mora boriti protiv bele kuge, a ne za prava homoseksualaca

Predsednik Jedinstvene Srbije, članice koalicije SPS-PUPS-JS, Dragan Marković - Palma izajavio je sinoć, na predizbornom mitingu u Vinorači kod Jagodine, da se Srbija mora boriti protiv bele kuge, a ne za prava homoseksualaca.

Marković je podsetio i na svoja ispunjena obećanja građanima Jagodine i naglasio da će strani investitori i dalje nastaviti da dolaze u Jagodinu. Mitingu su prisustvovali i potpredsednik SPS-a i kandidat za gradonačelnika Beograda Alaksandar Antić i savetnik za nacionalnu bezbednost premijera Ivice DačićaIvica Tončev.

- Ne mogu dva muškarca da rode dete, već žena i muškarac - rekao je Marković.

On je istakao da u Jagodini sredstva budžeta troše građani a ne političari. Članovi gradske Skupštine, Gradskog veća, upravnih odbora ne primaju plate, ne voze službene automobile, imaju ograničen broj impulsa na služebnim telefonima i zato možemo mnogo više da pomognemo našim građanima, dodao je Marković.

- Obećao sam vam pre dve godine fabriku na "barutani", tu gde su padale bombe NATO-a, i fabrika će uskoro početi sa proizvodnjom i zaposliće 160 radnika, a vi ćete imati prednost jer je u vašem selu i nećete morati da putujete - rekao je Marković građanima Vinorače koji su do poslednjeg mesta napunili novootvoren Dom kulture.

On je ocenio da će strani investitori, i pored ukidanja subevncija, nastaviti da dolaze u Jagodinu, i istakao da "sposobnijih ljudi od SPS-PUPS-JS nema" i da bez njih "nema nove Vlade".

Mitingu su prisustovali i potpredsednik SPS-a i kandidat za gradonačelnika Beograda Alaksandar Antić i savetnik za nacionalnu bezbednost premijera Ivice Dačića, Ivica Tončev.

Antić je istakao da je danas na području Jagodine bio u tri sela na mitinzima i u "svakom selu sve lepši Dom kulture i sve punije sale" i zahvalio se na podršci.

- Ja sam vas prebrojao u ovoj sali, ima vas 550 bez ovih okolo što stoje, ovoliko drugi ne mogu sa sakupe u celom Pomoravskom okrugu - rekao je Antić Vinoračanima.

- Vi  u ovolikom broju ste dokaz da je Marković sa svojim timom uradio veliki posao u Jagodini. Jagodina je danas moderan grad. Svaka čast - rekao je Antić.

On je istakao da je rođen u Beogradu "u krugu dvojke" i da "svako selo u Jagodini izgleda bolje nego sela u Beogradu a ima ih 200".

- Hajde da zajedno uradimo da cela Srbija bude kao Jagodina, da zaposlimo celu Srbiju - zaključio je Antić.

(Telegraf. rs / Tanjug)