DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: Jana voda darovala decu obolelu od raka

Jana je ispunila želje deci, oboleloj od raka koja su na lečenju na hemato-onkološkim odeljenjima i poklonila im igračke, telefone, knjige, slatkiše...

Pod  sloganom "Dobro se dobrim vraća", kompanija Jamnica je pred kraj prošle godine pokrenula novu kampanju za svoj poznati brend Jana, pod nazivom "Jana – voda sa porukom".

Da je slogan pravi,  jer motiviše i inspiriše da se drugi učine srećnim, potvrđeno je i na delu, jer je Jana realizovala započeti projekat Udruženja NURDOR - "Imam jednu želju".

Jana je ispunila želje deci, oboleloj od raka koja su na lečenju na hemato-onkološkim odeljenjima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu i  poklonima bar na trenutak izmamila osmehe obradovala i nagradila ih za hrabrost i volju, koju ovi heroji pokazuju svakog dana. Decu su u  Udruženju NURDOR dočekale najrazličitije igračke, telefoni, knjige, slatikiši, sve u skladu sa njihovim željama.

Jana je ovim primerom pokazala da uvek možemo da pronađemo način da nekoga usrećimo, da napravimo pozitivnu promenu i  da male stvari mogu učiniti svet boljim.

- Ovo je samo jedan od projekata u nizu koje ćemo realizovati do kraja godine. Međutim, za njihovo ostvarenje potrebna nam je pomoć svih, jer svako od vas može da doprinese realizaciji sledećeg humanitarnog i društveno odgovornog projeka!– poručuju iz vode Jana i kompanije Jamnica.

Zato posetite sajt www.vodasporukom.com, tamo ostavite sopstvenu poruku koja vas pokreće i podelite je sa prijateljima na vašoj facebook stranici. Time ste dopunili Jana bocu sa još jednom kapljicom i učestvovali u realizaciji sledećeg projekta. Deljenjem poruka sakupljaju se kapljice i puni se boca, a kada se boca napuni Jana će realizovati sledeće humanitarno delo i pomoći nekim drugim ljudima ili ustanovama kojima će ta pomoć pokazati da neko misli na njih.

Trenutno se kapljice sakupljaju za "Pokret  65+" i projekat "Stari nisu stvari".

(Telegraf.rs)