Čovek izbačen kroz prozor autobusa! (VIDEO)

Incident je usnimila je kamera autobusa koji se kretao odmah iza autobusa u kome se desila tuča. Na snimku se vidi kako je jedan muškarac izbačen kroz prozor autobusa u pokretu

Saobraćajna kamera u Londonu usnimila je trenutak kada je jedan muškarac izbačen kroz prozor autobusa u pokretu i tako ostao trajno paralizovan.

Incident koji se desio 27 decembra 2012. usnimila je kamera autobusa koji se kretao odmah iza autobusa u kome se desila tuča. Pažljivim posmatranjem snimka može se videti da je čovek šutnut u rebra i da je zatim, zbog siline udarca, proleteo kroz prozor autobusa i završio na trotoaru.

Vozač autobusa u kom se incident desio opisao je užasan događaj za britanski Telegraf.

- Vozio sam kada su putnici strčali vičući: " Vozaču, vozaču, zaustavite autobus! Gore je tuča!". Zato sam počeo da usporavam i u svom retrovizoru telo koje pada. Po zaustavljanju prišla mi je žena koja je rekla da je jedan putnik šutnut kroz prozor autobusa. Pozvao sam Hitnu pomoć. Čovek na pločniku izgledao je veoma loše. Pokušavao je da ustane, ali nije uspeo. Imao je povredu kičme. Kasnije je počeo da iskašljava krv - priseća se vozač.

Policija radi na slučaju i traga za počiniocem ovog nasilja.

(Telegraf.rs)