Legija pobesneo zbog bekstva ćerke od kuće!

Bio je veoma zabrinut, šizeo je, ali se smirio kada je čuo da mu je ćerka nađena. Bio je u kontaktu sa porodicom, pošto ima pravo na telefonske pozive. Takođe je laknulo i ostalim članovima njegove porodice, a svi komentarišu da je Nikolija temperamentna na oca, ali i na majku

Nakon što je njegova ćerka pobegla od kuće, najpoznatiji srpski zatvorenik Milorad Ulemek Legija je bio veoma zabrinut u svojoj ćeliji, ali mu je pao kamen sa srca kada mu je najstarija ćerka pronađena, objavio je list "Alo".

- Bio je veoma zabrinut, šizeo je, ali se smirio kada je čuo da mu je ćerka nađena. Bio je u kontaktu sa porodicom, pošto ima pravo na telefonske pozive. Takođe je laknulo i ostalim članovima njegove porodice, a svi komentarišu da je Nikolija temperamentna na oca, ali i na majku - rekao je izvor ovog lista.

Podsetimo, Policija u Torontu je Nikoliju Luković (15) pronašla na osnovu listinga poziva, pošto se poslednji put čula sa drugaricom kod koje je otišla da spava, ali se nakon toga nije javljala porodici.

Nikolija je otišla kod drugarice da spava i nije više htela da se javi porodici.

List navodi da ju je policija pronašla na osnovu listinga poziva, pošto se poslednji put čula sa tom drugaricom, pa je isključila telefon.

Policiji je navela da je potraga trajala duže zato što su morali da traže odobrenje od suda za listing poziva i sadržaj tekstualnih poruka.

(Telegraf.rs)