NOVI TELEGRAF: Dobrodošli u T3 magični svet!

Pred vama je novi Telegraf - još bolji, brži i pregledniji responsive dizajn! Uživajte!

Posle samo dve godine pred vama je već treća verzija internet portala uz koji ste navikli da se budite, uspavljujete i s koga se informišete o najsvežijim, najtačnijim i najbržim vestima. T3 verzija Telegrafa otpočela je svoj internet život upravo ovog trenutka i samo zbog vas rešili smo da budemo još bolji, brži, pregledniji.

Slušajući upravo vaše sugestije, savete, primedbe i predloge, napravili smo novo dizajnersko i tehničko čudo, koje će i u 2014. godini opravdati epitet najbrže rastućeg portala u jugoistočnoj Evropi i zvanično (prema podacima Google Developersa) najbržeg portala na Balkanu i jednog od najbržih sajtova na svetu.

Uz ovu verziju koju upravo vidite, puštene su i T3 Android (biće aktivna tokom današnjeg dana) i T3 iOS (aktiviraće se u narednih nekoliko dana) verzije za mobilne aplikacije, kao i aplikacija za Samsungove smart televizore.

Pred vama je i novi logo Telegrafa, ali i potpuno novi “responsive” dizajn, koji čini da se sajt prilagođava uređaju s koga korisnik dolazi (prilagođava se veličini i rezoluciji ekrana). Učinili smo bolju preglednost sajta i lakšu dostupnost ka najnovijim vestima i temama.

Nastavićemo da vas slušamo, ali obećavamo, nećemo ostati isti – bićemo još brži i još bolji, još dinamičniji, ekskluzivniji, multimedijalniji.

Telegraf 3 – vaš prozor u lepši i bolji svet!

(Telegraf.rs)