Zorana Mihajlović: SNS će imati najjači tim za Beograd

Potpredsednica SNS-a izjavila je danas da će tim te stranke za Beograd biti najjači u Srbiji i da će prestonicu povesti punom snagom napred

Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara u Svilajncu ko će biti kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda, kaže da je na stranačkim organima dogovoreno ko će činiti tim koji će se truditi da se glavni grad razvija i da se obezbede nova radna mesta.

- Ono što će taj tim obećati jeste da nijedan dinar neće otići ni na šta drugo osim na investicije i stvaranje povoljnih uslova za radna mesta - rekla je ona.

Mihajlovićeva je dodala da u Beogradu ima puno problema, da je privremeno veće uspelo da stabilizuje finansijsku situaciju i da sada može da se govori o projektima kao što je "Beograd na vodi".

Ona je rekla da sada, takođe, može da se sistem Bus plus, koji je, kako je ocenila, bivši gradonačelnik Dragan Ðilas uništio, vrati pod okrilje grada.

- Ako se desi da Dragan Ðilas bude gradonacelnik, a ne verujem da će biti, onda se ništa neće promeniti, i dalje ćemo živeti u gradu u kojem će korupcija biti broj jedan, rekla je Mihajlović.

(Telegraf.rs / Tanjug)