Čović: U Beogradu je sve spremno za izbore

Član Privremenog organa Uprave u Beogradu izjavio je da je sve spremno za predstojeće izbore u glavnom gradu i da očekuje odziv do 60 odsto

Član Privremenog organa Beograda Nebojša Čović gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, rekao je da je formirana Gradska izborna komisija, da je obezbeđen budžet, da valjano teku sve predizborne radnje, da su stranke počele da predaju svoje liste i da se sve obavlja normalnim tokom.

Čović je takođe odao priznanje javnim komunalnim preduzećima na do sada korektno urađenom poslu, posle najnovijeg snega i dodao da očekuje da tako bude i do kraja zime.

On je, uoči parlamentarnih izbora u Srbiji, rekao da očekuje odziv do 60 odsto i ocenio da je najbolje pozicionirana SNS, a da je u natežoj poziciji DS zbog unutrašnjih previranja.

Osvrnuvši se na ostavku ministra privrede Srbije Saše Radulovića, Čović je ocenio da metod i pristup nisu bili dobri, jer se "ne može revolucionarnim metodama seći namučena ekonomija ove zemlje", a pogotovu bez socijalnog dijaloga i razgovora sa sindikatima i da je rešenje u postizanju dogovora.

(Telegraf.rs / Tanjug)