Našao stranca koji mu je pre šest godina spasio život (VIDEO)

Posle veike internet potrage, Džoni Bendžamin uspeo je da nađe čoveka koji mu je spasio život pre šest godina, sprečivši ga da skoči sa Vaterlo mosta

Džoni Bendžamin je pre šest godina saznao da boluje od šizofrenije, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo jer nije mogao da se pomiri sa dijagnozom. Na mostu Voterlo u poslednjem trenutku potpuni stranac ga je rečima utehe sprečio da skoči.

Bendžamin, koji u trenutku spasavanja bio rastrojen i nije zapamtio većinu stvari o spasitelju, pokrenuo internet akciju "Traži se Majk" (Finding Mike), u koju su se brzo uključile Britanija, Kanada, Južna Afrika i Australija, što je konačno urodilo plodom nakon dve nedelje. Ispostavilo se da je humani "Majk" Nil Lejborn (31) iz Sarija.

- Odličan je osećaj kad jedna priča ima ovakav epilog, a ja sam najsrećniji što mi je uspelo da učinim nešto zaista dobro za drugog čoveka. Zahvalan sam što sam u tom trenutku očigledno imao prave reči za njega - rekao je Nil Džoniju, a da bi se potom našalio kako mu ovaj sad "duguje uslugu".

Pogledajte susret Nika i Bendžamina.

(Telegraf.rs)