PREOKRET: Piksi sumnja da su mu bombu bacili rođaci koji mu duguju pare!

Bivši fudbalski as u policiji rekao da sumnja da su eksplozivnu napravu na kuću bacili ljudi koji mu duguju velike sume novca, prijatelji i rođaci

Još niko nije priveden zbog sumnje da je na kuću poznatog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija prošlog četvrtka bacio bombu kašikaru, iako na potrazi za počiniocima intenzivno radi i niška i beogradska policija.

Medjutim, prema najnovijim saznanjima, mada je za medije izjavio da nema neprijatelja i da ne zna ko bi mogao da stoji iza napada, Piksi je policijskim organima saopštio da sumnja da iza napada na njega stoji neko ko mu duguje novac, pa je policijska istraga, osim prema navijačima, krenula u još jednom pravcu.

- Mi smo razgovarali sa Stojkovićem i pitali ga da li na nekoga sumnja. On nije mogao da se seti bilo koga ko je spreman da mu naudi, ali je kazao da bi možda to mogao da bude neko od njegovih dužnika. Postoje ljudi, kako iz njegovog kruga prijatelja, tako i rođaka, kojima je pozajmljivao veće svote novca. Mnogi od njih to nisu u stanju da vrate, pa je moguće da je neko odlučio da zaplaši njegovu majku, kako bi se odustalo od naplate duga - kaže naš sagovornik iz policijskih krugova.

- Japan je daleko, ne može on tek tako da dođe. Više puta smo razgovarali sa njim, ali dolazak nije pominjao - kaže ova žena.

(Telegraf.rs)