U Argentini prodavali kolače sa kokainom? (VIDEO)

Francuski trgovinski lanac "Karfur" izvinio se svojim mušterijama u Argentini jer je, usled neslane šale, na deklaraciji napisano da jedan slatkiš sadrži kokain

Kolači ponuđeni u prodaji u trgovinama francuskog trgovačkog lanca "Karfur" u Argentini, na čijoj etiketi među sastojcima piše i "kokain: 12 grama", pokrenuli su u lavinu ironičnih reakcija na društvenim mrežama, prenosi portal Business.hr.

Trgovački lanac, koji u Argentini ima više od 500 prodavnica, izvinio se kupcima, izražavajući žaljenje zbog "neukusne šale" nekog od radnika tog francuskog lanca.

- Iz argentinskog "Karfura" želimo da umirimo svoje klijente i garantujemo im da nema nikakvih neobičnih sastojaka u kolačima koji se prodaju u našim trgovinama - navodi se u saopštenju kompanije koja je odmah uklonila proizvode sa spornom etiketom.

- Pablo Eskobar sada na nebu sigurno misli: Ma zašto se ja toga nisam ranije setio? - napisao je jedan korisnik na Fejsbuku.

Na TV kanalu C5N voditelj je petnaestak minuta pokazivao gledaocima kolače "s kokainom".

- Znam da postoje kolači s marihuanom, ali nisam znao i za ove s kokainom - rekao je on.

- Za Karfur kokain je legalizovan - napisala jedna korisnica na Tviteru.

- Ako ste kupili kolač na kojem piše da sadrži 12 grama kokaina, a tamo ih nema, možete se žaliti i tražiti odštetu, jer Karfur prodaje lažnu robu - prokomentarisao je drugi korisnik na Tviteru.

No, ima i empatičnih komentara. Naime, neki korisnici društvenih mreža zabrinuti su za sudbinu radnika koji je nalepio sporne etikete i tako ih nasmejao i razveselio, pa strahuju da će on dobiti otkaz.

Pogledaj video:

(Telegraf.rs / Izvor:business.hr)