SKANDAL: Devojke masturbiraju uživo za lajkove na društvenim mrežama (FOTO)

Nakon što je dobila dovoljno lajkova, Novosađanka (19) se skinula se pred kamerom i uživo samozadovoljavala na društvenoj mreži "Ask". Kako sprečiti ovakvu vrstu prostitucije?

Mlade devojke na društvenim mrežama počele su da nude skoro sve vrste seksualnih usluga u zamenu za lajkovanje njihovih stranica i profila. Iako eksplicitno nuđenje seksualnih usluga i pokazivanje intimnih delova tela na društvenim mrežama više nije ništa novo, bizarna je činjenica da se sve češće to radi samo zarad popularnosti, a u modi je, izgleda i samozadovoljavanje uživo za lajkove.

Čitalac Telegrafa poslao je redakciji prepisku sa devojkom (19) iz Novog Sada, koja je pristala da se skine gola, jer je za to dobila 50 lajkova. Na društvenoj mreži "Ask" u opisu joj stoji: "Radim sve što želite na kameri, ako ima dovoljno lajkova :)".

U provokantnom razgovoru, otkrila je šta je potrebno da bi se obnažila. Nakon što je dobila dovoljno lajkova, skinula se pred kamerom i samozadovoljavala uživo.

Međutim, ovo je samo jedan od primera takvog ponašanja na društvenim mrežama i svakako nije izolovan, a posebnu problematiki predstavlja nemogućnost kontrole i sve češća pojava maloletnika koji se osim prostitucijom na društvenim mrežama bave i dilovanjem droge

(Telegraf.rs)